Ținute potrivite pentru o zi perfectă la birou | StarShinerS

Oradea - 4 aprilie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Live site

Alegerea unui outfit potrivit este cea mai mare provocare a zilei. În funcție de ținuta pe care alegi să o porți, starea și productivitatea ta pot suferi modificări. În funcție de programul pe care îl ai sau activitățile pe care le vei face după muncă, ținuta ta trebuie să fie una impecabilă, dar și comodă.

Ținutele potrivite pentru o zi perfectă | Comandă ACUM

Ținutele potrivite pentru o zi perfectă | Comandă ACUM

Ținuta office reprezintă în general hainele, încălțămintea și accesoriile pe care angajații companiilor trebuiesc să le poarte cât timp se află la serviciu. În majoritatea cazurilor, ținuta office este asemănătoare cu stilul business, însă în funcție de regulile companiilor, outfit-urile de birou pot fi mai mult sau mai puțin stricte.

Designerii vestimentari sunt de părere că vestimentația pe care alegi să o porți la birou se rezuma la 4 categorii, și anume: business, business casual, casual și smart casual.

Stilul business 

Piesele vestimentare la care toată lumea se gândește când aude acest stil sunt clasicele: fustă, cămașă și sacou. Adevărul este că acestea sunt piesele indicate pentru a-ți începe consolidarea unei ținute business. Optează mereu pentru culori neutre, acestea îți oferă cea mai multă libertate în ceea ce privește combinațiile de articole vestimentare. Alege mereu să ai în garderoba ta și piese vestimentare ieșite din comun, precum un costum cu franjuri metalici pentru a ieși în evidență în momentele speciale din viața de birou.

Iată o listă a produselor necesare care nu trebuie să lipsească din garderoba ta: pantaloni negri drepți sau evazați, costume formate din pantaloni sau fuste, rochii de zi drepte și simple, bluze din satin, bluze de corp, sacouri, cardigane, fuste conice, cămăși albe, și nu uita de accesoriile potrivite. 

Business casual

Principala diferență dintre acest stil și clasicul business este atenția la detalii. Poți crea structura unui outfit business casual din 3 piese, iar pe măsură ce zilele trec, să le pui în rotație. Pantalonii la dungă, cămașa albă și fusta sunt baza oricărei garderobe. O fustă până la genunchi, o maletă de culoare închisă și un cardigan confortabil sunt combinația perfectă pentru un outfit business casual.

Ce este stilul smart casual și cum să îl abordezi

Combinația perfectă dintre eleganță și confort, așa se prezintă stilul smart casual. Este cea mai utilizată ținută a zilelor noastre, îți oferă o sferă largă de oportunități și combinații, întrucât este alegerea perfectă pentru multe ocazii. O pereche de blugi, o cămașă albă și un pulover sunt ținuta pe care orice om o are în minte atunci când aude de acest stil.


Stilul casual - perfect pentru o zi în care trebuie să bifezi multe task-uri

Confortabil și puțin formal - blugii sunt cea mai buna opțiune! Indiferent de stilul tău vestimentar, aceștia te vor salva din multe situații. Doar imaginează-ți o zi de vineri în care vrei să te simți cât mai bine în haine comode dar totuși să rămâi în standardele vestimentare ale firmei. Blugi albaștri, tricou alb și un sacou negru oversize, accesorizează-l corespunzător și ai acum un outfit-ul salvator!


Cu fiecare zi trecută ești tot mai aproape de noutăți. StarShinerS lansează COLECȚII NOI în fiecare JOI, așa că, rămâi aproape de actualitate în fiecare săptămână, alături de StarShinerS- magazinul tău preferat încă din 2008.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/starshiners/inute-potrivite-pentru-o-zi-perfecta-la-birou-starshiners