StarShinerS a deschis cel mai mare ShowRoom în Shopping City Timișoara

Timisoara - 4 aprilie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Monden / Lifestyle, Retail

Live site

Magazinul online de modă feminină StarShinerS.ro a deschis pe 31 Martie cel mai nou și mai mare ShowRoom al său, în Shopping City Timișoara. În ShowRoom sunt expuse zeci de ținute elegante potrivite pentru anotimpul primăvară-vară: rochii office sau casual, pantaloni, bluze, cămăși, blugi, sacouri, trenciuri, pulovere, cardigane, tricouri, chiar și haine pentru viitoarele mămici.

StarShinerS ShowRoom Timisoara

StarShinerS ShowRoom Timisoara

 Două monitoare cu touchscreen conectate la magazinul online StarShinerS.ro faciliteaza posibilitatea de a comanda online direct din ShowRoom, cu livrare la domiciliu sau în ShowRoom. 

StarShinerS

În curând, vor fi expuse și costume de baie potrivite pentru sezonul estival. În ShowRoom clientele pot proba articole care respectă trendul internațional și, care, în același timp respectă standardul de calitate StarShinerS. Fiecare piesă vestimentară, înainte de a fi listată online sau expusă în ShowRoom, trece prin Quality Check. În ShowRoom sunt expuse branduri românești și internaționale, care produc articole vestimentare de calitate superioară. StarShinerS lansează propria colecție vestimentară, iar din 31 Martie se poate cumpăra direct din Shopping City Timișoara. De asemenea, clientele au șansa să probeze cele mai frumoase rochii de seară, marca Sherri Hill.
Două monitoare cu touchscreen conectate la magazinul online StarShinerS.ro faciliteaza posibilitatea de a comanda online direct din ShowRoom, cu livrare la domiciliu sau în ShowRoom.

Managementului companiei StarShinerS.ro s-a declarat extrem de mulțumit de feedback-ul primit de la cliente, atât în mediul online cât și în mediul offline.
De 8 ani
, StarShinerS.ro a onorat comenzile a peste 100.000 de cliente din toată Uniunea Europeană. Comenzile plasate de pe teritoriul României și a Ungariei sunt livrate în 24 h. În restul țărilor europene, StarShinerS asigură livrare rapidă, perioada de livrare fiind specificată online. Clientele StarShinerS au acces la peste 10.000 de produse vestimentare cu livrare din stoc, iar în fiecare VINERI, colecția nouă aduce peste 100 de piese vestimentare adecvate sezonului, care se pot vizualiza de la ora 19:00. Zecile de reviewuri și comentarii primite prin intermediul canalelor de socializare sunt dovada faptului că ShowRoom-urile StarShinerS au fost așteptate cu interes.

StarShinerS a deschis într-o perioadă scurtă de timp două ShowRoom-uri pe teritoriul României. Compania StarShinerS are în vedere extinderea ShowRoom-ului StarShinerS în Uniunea Europeană. Conceptul ShowRoomului a impresionat prin simplitate, eleganță și inovație. Primul ShowRoom se poate vizita în incinta Lotus Center din Oradea, iar cel mai NOU ShowRoom în Shopping City Timișoara, la parter, zona H&M. Clientele sunt așteptate zilnic, în intervalul orar: 10:00 – 22:00.

Îți place moda și ești un bun consilier vestimentar? StarShinerS te vrea în echipă! Aplică pentru postul de Fashion Sales Consultant, poziție deschisă pentru orașele Timișoara și Oradea. Te așteptăm în echipa de Fashion Sales Consultant din ShowRoomul StarShinerS! Trimite-ne CV-ul tău la adresa de e-mail: job@starshiners.com.

 

Câteva cifre:

    Peste 500 de colectii lansate până în prezent!
      StarShinerS a înregistrat în jur de 9 milioane de vizite în 2015StarShinerS are peste 580 000 de prieteni pe 

Facebook

    Din 2008, peste 100.000 de clienti fericiti!

Contact ShowRoom StarShinerS

E-mail: showroom@starshiners.com

Magazin online: https://starshiners.ro/

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/starshiners/starshiners-a-deschis-cel-mai-mare-showroom-in-shopping-city-timisoara