StarShinerS ofertă record pentru Black Friday!

Oradea - 15 noiembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Ah, sezonul reducerilor – una dintre perioadele favorite ale femeilor din an!
Black Friday se anunță a fi cel mai bun moment în care putem, în sfârșit, să punem mâna pe acel produs pe care îl ochim de ceva vreme, lucky us.

Black Friday - StarShiners

Black Friday - StarShiners

Unul dintre magazinele autohtone de îmbrăcăminte, StarShinerS.ro, îți pregătește un val de reduceri fabuloase la toate articolele vestimentare atât la colecțiile noi, cât și la cele din colecțiile mai vechi.

Vei găsi reduceri inclusiv la noua colecție care se lansează în 17 Noiembrie, how cool is that?

Dacă ți-ai propus ca de BLACK FRIDAY să îți cumperi rochia de Revelion sau paltonul pentru sezonul rece, StarShinerS este un magazin ale cărui promoții să le urmăresti. Pe lângă brandul propriu sub care produce și vinde rochii, paltoane, StarShinerS promovează moda autohtonă, creatori ca Ana Radu sau casele de modă Fofy, Ocassion, PrettyGirl sunt prezente în portofoliul magazinului. În plus, poți alege rochii elegante ale brandului american Sherri Hill sau un costum de baie Cosita Linda.

StarShinerS nu este un magazin care organizează, în mod frecvent reduceri, așadar, dacă dorești să achiziționezi un anume produs, nu sta pe gânduri pentru că acum este cel mai bun moment.

Stai cu ochii pe site-ul StarShinerS.ro în perioada 17-19 noiembrie și 24-26 noiembrie 2017 și fă smart shopping cu ocazia Black Friday.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/starshiners/starshiners-oferta-record-pentru-black-friday