StarShinerS sarbatoreste 15 ANI cu REDUCERI aniversare!

Oradea - 13 martie 2023

Comunicat tip General in Retail

StarShinerS produce în România! Mai specific, Sediul lor Central se afla la Palota, judetul Bihor, langa Oradea.
Te invitam sa savurezi in timp real dedicarea designerilor români, a colegilor din creatie de la desen, design, concept, proba si nu in ultimul rand personalului de la productie.

StarShinerS sarbatoreste 15 ANI

STARSHINERS ANIVERSEAZA 15 ANI

Magazinul online de haine pentru femei StarShinerS se pregateste sa aniverseze 15 ani de existenta si ofera clientilor sai REDUCERI ANIVERSARE DE PANA LA -70%. Aceste reduceri sunt disponibile pentru orice comanda facuta in perioada 15-17 MARTIE si se aplica la TOATE produsele selectate din articolele de imbracaminte.

StarShinerS ofera clientilor sai o selectie variata de haine pentru femei, inclusiv rochii, bluze, fuste, pantaloni, salopete, jachete si multe altele. Toate articolele sunt realizate din materiale de calitate superioara si ofera o varietate de optiuni de stil si culoare. Magazinul online ofera, de asemenea, produse de sezon cu imprimeuri florale, rochii de vara si cardigane calduroase.

Produsele sunt create in atelierul propriu al magazinului, unde designeri si croitori experimentati lucreaza impreuna pentru a oferi produse de cea mai buna calitate.

Cu o selectie variata de produse creata cu atentie si REDUCERI ANIVERSARE DE PANA LA -70%, StarShinerS este locul ideal pentru a te imbraca modern si fashion..

Vă mulțumim pentru anii petrecuți împreună și vă așteptăm cu oferte aniversare grozave de reducere de 70% în perioada 15-19 martie!

Ne bucurăm să vă anunțăm că produsele noastre sunt realizate în atelierul nostru din România.

În plus, vom oferi TRANSPORT GRATUIT pentru toate comenzile.

Ce gasiti in oferta noastra:

ROCHII la prețul de 89,99 lei.

HAINE OFFICE la prețul de 99,99 lei

PANTALONI la prețul de 89,99 lei

GECI la prețul de 99,99 lei

BLUZE la prețul de 79,99 lei

Suntem fericiti sa anuntam ca produsele noastre de haine pentru femei sunt fabricate in Romania. Utilizam masini de brodat si imprimanta textila de ultima generatie pentru a crea produse de calitate superioara. De asemenea, angajatii nostri sunt foarte bine pregatiti si experimentati in a realiza produse de inalta calitate.

Suntem mandri ca oferim produse de foarte buna calitate, iar clientii nostri beneficiaza de o experienta placuta si de produse de calitate, produse in Romania.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/starshiners/starshiners-sarbatoreste-15-ani-cu-reduceri-aniversare