MISIUNE SICILIANA IN ROMANIA “LE TERRE DEL MITO ETNA- TAORMINA JONIO”

BUCURESTI - 30 ianuarie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Startitalia Consulting (www.startitalia.eu), in colaborare cu Sikelia Iniziative (www.sikelia.it), organizeaza o misiune economica la Bucuresti pe 8 februarie 2008 in cadrul evenimentelor de promovare si globalizare a resurselor din zona central-estica a Siciliei si a produselor specifice din aceasta zona, finantate de Regiunea Sicilia, Directia Generala Regionala pentru Cooperare, Comert, Artizanat si Pescuit in scopul sustinerii sectorului agroalimentar.

Startitalia Consulting (www.startitalia.eu), in colaborare cu Sikelia Iniziative (www.sikelia.it), organizeaza o misiune economica la Bucuresti in perioda 7-9 februarie 2008 in cadrul evenimentelor de promovare si globalizare a resurselor din zona central-estica a Siciliei si a produselor specifice din aceasta zona, finantate de Regiunea Sicilia, Directia Generala Regionala pentru Cooperare, Comert, Artizanat si Pescuit in scopul sustinerii sectorului agroalimentar.
Obiectivul misiunii din Romania este acela de a facilita promovarea produselor agroalimentare din Regiunea Taormina Etna in cadrul proiectului numit “Le terre del Mito Etna Taormina Jonio”, Faza a 5-a: Comunicare in Teritoriu.
Evenimentul prevede intalniri comerciale bilaterale si un roadshow cu produse din domeniu, care cuprinde si o degustare a produselor siciliene. Romania este piata cea mai atractiva si stabila din peisajul tarilor dunarene, o zona in continua crestere si de interes tot mai mare pentru exportul agroalimentar italian.
Delegatia siciliana in Romania va fi condusa de presedintele Ernesto Alfonso Del Campo, doamna Elena Gatto si domnul Salvatore Lacagnina, presedintele Sikelia Iniziative din Palermo.
Scopul acestui eveniment este de a face cunoscuta piata romanesca intreprinderilor siciliene si de a gasi noi oportunitati de afaceri printr-o cercetare personalizata a potentialilor parteneri locali (cumparatori, importatori, distribuitori, agenti, clienti finali). In afara de prezentarea Regiunii Taormina Etna, intalnirea cu operatorii romani va permite promovarea produselor agroalimenatre ale Regiunii si distribuirea de material informativ, grafic si fotografic cu produsele siciliene.
Startitalia cauta si selectioneaza potentiali parteneri comerciali si industriali romani interesati sa importe produse agroalimentare, in baza cererilor exprimate de fiecare firma siciliana participanta, si va asista intreprinderile in timpul desfasurarilor intalnirilor de afaceri.
Firmele romane si operatorii locali interesati sa participe sunt invitati sa completeze si sa transmita secretariatului Startitalia Consulting (Fax +40 21 314 40 47, e-mail: info@startitalia.eu) fisa firmei completata, pana marti 5 februarie. O alta posibilitate este aceea de a completa formularul online, accesand linkul urmator, pentru confirmarea prezentei dumneavoastra: http://www.startitalia.eu/modules.php?name=Missione
Pentru alte informatii, nu ezitati sa ne contactati la Secretariatul Startitalia (Tel. +40 21 314 40 46, Fax: +40 21 314 40 47, e-mail: info@startitalia.eu).

Despre STARTITALIA CONSULTING

Organizator de eveniment: Startitalia Consulting este o firma italiană de servicii de consultanţă pentru întreprinderi şi Publica Administraţie cu sediul în Bucureşti care operează în Ţările din Estul Europei, în special în România.
Misiunea firmei Startitalia se focalizează asupra asistenţei business community italiane şi europene implicată în procesele de internaţionalizare în toate fazele ciclului existenţei întreprinderii.
Tommaso Busini (Tel. +40 21 314 40 46, Fax: +40 21 314 40 47, e-mail: info@startitalia.eu)
t.busini@startitalia.eu

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/startitalia-consulting/misiune-siciliana-in-romania-le-terre-del-mito-etna-taormina-jonio