MISIUNE SICILIANA IN ROMANIA - SECTORUL AMENAJARII LOCUINTEI

BUCURESTI - 21 februarie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Startitalia Consulting (www.startitalia.eu) organizeaza o misiune economica la Bucuresti in data de 5 martie 2008 in cadrul unei iniziative de promovare si internationalizare in sectorul amenajarii locuintei promovat de consortiul Coexport Ragusa.

Startitalia Consulting (www.startitalia.eu) organizeaza o misiune economica la Bucuresti in data de 5 martie 2008 in cadrul unei iniziative de promovare si internationalizare in sectorul amenajarii locuintei promovat de consortiul Coexport Ragusa.
Obiectivul misiunii in Romania este acela de a permite firmelor siciliene sa cunoasca firmele romanesti in scopul realizarii unor rapoarte de colaborare si sa favorizeze promovarea sectorului edilitar si materialelor de constructii din Ragusa.

In Romania, cererea de materiale de constructii si tocarie este in crestere in ultimii ani, producatorii locali nereusind sa satisfaca cererea de pe piata nationala. Trendul pozitiv inregistrat in ultimul timp de PIL, ca si cresterea veniturilor si a consumului, au determinat o crestere semnificativa a importurilor de produse si materiale de constructii, in special din Italia.

Programul misiunii prevede un seminar despre sectorul constructiilor si despre oportunitatile oferite de piata romaneasca (orele 9.30, 5 martie,), intalniri comerciale bilaterale (orele 11.00, 5 martie), o vizita la targ (6 martie) si o serie de vizite la producatorii locali si la centrale de distributie (6 si 7 martie).

Delegatia siciliana in Romania este condusa de Presedintele Coexport Ragusa, Giuseppe Di Modica, si de directoarea Mariantonietta Gurrieri.

Scopul acestui eveniment este de a face cunoscuta piata romanesca intreprinderilor siciliene si de a gasi noi oportunitati de afaceri printr-o cercetare personalizata a partenerilor locali (comparatori, importatori, distribuitori, agenti, clienti finali).

Startitalia va invita la seminarul de deschidere a misiunii, eveniment care va avea loc la Sala Oltenia a Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, Bld. Octavian Goga nr.2, aripa 3, intrarea E, et. 6, sector 3, Bucuresti, incepand cu orele 09.30, in ziua de mercuri 5 martie.

Intalnirile business to business intre firme vor incepe la orele 11.30 si se vor desfasura pana la 17.30.

In cazul in care sunteti interesati sa partecipati, va rugam sa confirmati prezenta dumneavoastra la Secretariatul Startitalia Consulting (Fax +40 21 314 40 47, e-mail: info@startitalia.eu) pana marti, 4 martie, la orele 12.00. Pentru a va inscrie in agenda de intalniri cu firmele, va invitam sa accesati linkul http://www.startitalia.eu/modules.php?name=Missione si sa completati chestionarul cerut, confirmand disponibilitatea dumneavoastra.

Despre STARTITALIA CONSULTING

Organizator de eveniment: Startitalia Consulting este o firma italiană de servicii de consultanţă pentru întreprinderi şi Publica Administraţie cu sediul în Bucureşti care operează în Ţările din Estul Europei, în special în România.
Misiunea firmei Startitalia se focalizează asupra asistenţei business community italiane şi europene implicată în procesele de internaţionalizare în toate fazele ciclului existenţei întreprinderii.
Pentru alte informatii, nu ezitati sa ne contactati la Secretariatul Startitalia (Tel. +40 21 314 40 46, Fax: +40 21 314 40 47, e-mail: t.busini@startitalia.eu).

t.busini@startitalia.eu

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/startitalia-consulting/misiune-siciliana-in-romania-sectorul-amenajarii-locuintei