MISIUNEA SICILIANA IN SECTOARELE IT&C SI ELECTRONICA

Locul desfasurarii: Bucuresti

Organizator: Startitalia Consulting

MISIUNEA SICILIANA IN SECTOARELE IT&C SI ELECTRONICA

Dorim sa va informam ca Startitalia Consulting (www.startitalia.eu), impreuna cu ECF Spa (www.ecfspa.com) e IFOA (www.ifoa.it), organizeaza o misiune in sectoarele IT&C si electronic la Bucuresti in data de 17 aprilie 2008.

Obiectivul misiunii in Romania este acela de a permite firmelor siciliane sa cunoasca firmele romanesti in scopul initierii unor rapoarte de colaborare. Programul misiunii prevede intalniri bilaterale intre firmele siciliene si cele romanesti invitate.

Sectorul IT&C din Romania este cunoscut pentru calitatea si seriozitatea serviciilor oferite. Tocmai de aceea, Regiunea Sicilia a ales Bucuresti pentru organizarea acestui eveniment. Pana acum, doua delegatii romane de profil au participat la misiuni organizate la Palermo (pentru informatii: www.startitalia.eu). De data aceasta, o serie de meeting-uri se vor desfasura la Bucuresti, dand astfel ocazia mai multor firme romanesti sa participe si, in acelasi timp, facilitand cunoasterea reciproca a celor doua sectoare, roman si italian.

Scopul acestui eveniment este de a face cunoscuta piata romanesca intreprinderilor siciliene si de a gasi noi oportunitati de afaceri printr-o cercetare personalizata a partenerilor locali (prestatori de servicii, cumparatori, importatori, distribuitori, agenti, clienti finali). In acest scop, Startitalia cauta si selectioneaza potentiali parteneri romani, in baza cererilor exprimate de fiecare firma siciliana participanta.

Startitalia va invita la intalnirile business to business intre reprezentantii sicilieni si invitatii romani. In cazul in care sunteti interesati sa partecipati, va rugam sa confirmati prezenta dumneavoastra la Secretariatul Startitalia Consulting (Fax +40 21 314 40 47, e-mail: info@startitalia.eu). Pentru a va inscrie in agenda de intalniri, va invitam sa accesati linkul pe care il gasiti pe www.startitalia.eu. Dupa primirea confirmarii, va vom contacta pentru a stabili detaliile intalnirii (ora, loc, adresa, interlocutori).


Pentru alte informatii, nu ezitati sa ne contactati la Secretariatul Startitalia (Tel. +40 21 314 40 46, Fax: +40 21 314 40 47, e-mail: t.busini@startitalia.eu).

Despre STARTITALIA CONSULTING

Organizator de eveniment: Startitalia Consulting este o firma italiană de servicii de consultanţă pentru întreprinderi şi Publica Administraţie cu sediul în Bucureşti care operează în Ţările din Estul Europei, în special în România.
Misiunea firmei Startitalia se focalizează asupra asistenţei business community italiane şi europene implicată în procesele de internaţionalizare în toate fazele ciclului existenţei întreprinderii.

Participare: Intrare libera