Parteneriat pentru sprijinirea start-up-urilor

BUCURESTI - 18 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Startups.ro este partener in programul Microsoft BizSpark lansat pentru a oferi software, suport si vizibilitate pentru companiile nou infiintate din domeniul tehnologiei.

Parteneriat pentru sprijinirea start-up-urilor

BizSpark ii targeteaza in principal pe profesionistii cu idei, pe antreprenori si pe studenti. Programul a fost lansat de Microsoft la nivel international si se deruleaza pe o perioada de pana la trei ani (cu reinnoire anuala).

Inscrierea firmelor in BizSpark este gratuita si se face prin intermediul partenerilor (startups.ro este unul dintre acestia). Va exista doar o taxa de 100 de dolari ce urmeaza sa fie platita de start-up-uri, la iesirea din program.

Start-up-urile eligibile in program trebuie sa fie companii private care au ca activitate principala dezvoltarea de produse sau servicii software (chiar si folosind coduri open source). Firmele trebuie sa fie infiintate de mai putin de trei ani si sa aiba o cifra de afaceri anuala mai mica de 500.000 de dolari.

Startups.ro este primul site de antreprenoriat din Romania care are la baza continut propriu, realizat in stil jurnalistic, special pentru acest target. Startups.ro a fost lansat in primavara acestui an si este destinat celor care vor sa lanseze o companie, dar si antreprenorilor care au propria afacere si vor sa o dezvolte in continuare.

Utilizatorii startups.ro au acces la o comunitate de antreprenori unde pot interactiona, pot cere sfaturi de business, isi pot gasi noi clienti, furnizori sau distribuitori. De asemenea, folosind optiunea Mystartups din contul creat pe site, acestia isi pot promova afacerea pe care o detin.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/startups-ro/parteneriat-pentru-sprijinirea-start-up-urilor