S-a lansat startups.ro - portalul antreprenorilor din Romania

BUCURESTI - 20 februarie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

De la inceputul acestui an, din luna ianuarie, antreprenorii din Romania au un site dedicat unde pot gasi toate informatiile necesare lansarii si dezvoltarii unei afaceri de succes.

S-a lansat startups.ro - portalul antreprenorilor din Romania

Startups.ro este destinat antreprenorilor, celor care doresc sa lanseze o companie si chiar si celor care nu vor porni niciodata pe cont propriu, dar sunt fini observatori ai 'spectacolului' afacerilor.

Startups.ro este primul site de antreprenoriat din Romania care are la baza continut propriu, realizat in stil jurnalistic, special pentru acest target. Materialele publicate aici nu sunt copy/paste-uri, traduceri din presa straina sau adaptari din carti. Totul este continut original startups.ro, realizat impreuna cu specialisti de business. Exceptie fac unele stiri care pot avea la baza comunicate de presa, studii de piata, raportari ale companiilor, etc.

Site-ul cuprinde zece sectiuni principale: Stiri (noutati relevante pentru antreprenori), Analize (studii, tendinte, evolutia segmentelor de business), Tutoriale (articole practice), Top Level (sfaturi din partea unor antreprenori cu vechime), Success Story (companii care au reusit sa se impuna pe piata), Idei (inspiratie pentru noi afaceri), Finantare (totul despre finantare), Dezvoltare (cum sa cresti o companie profitabila) si Resurse (informatii utile).

Timp de trei luni, startups.ro va functiona in varianta beta, perioada in care va fi testat din punct de vedere tehnic si vor fi create noi facilitati pentru utilizatori. Pana la finalul perioadei beta, va fi lansata si sectiunea de comunitate, unde utilizatorii vor putea sa interactioneze, sa ceara sfaturi specialistilor sau sa isi caute parteneri de afaceri.