Spatiile publicitare de pe startups.ro vor fi vandute de MediaPro Interactiv

BUCURESTI - 10 noiembrie 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Startups.ro a semnat un contract cu MediaPro Interactiv, pentru vanzarea spatiilor publicitare ale site-ului.

Spatiile publicitare de pe startups.ro vor fi vandute de MediaPro Interactiv

Startups.ro (www.startups.ro) a fost lansat in primavara acestui an si este destinat celor care vor sa lanseze o companie, dar si antreprenorilor care au propria afacere si vor sa o dezvolte in continuare.

Startups.ro este primul site de antreprenoriat din Romania care are la baza continut propriu, realizat in stil jurnalistic, special pentru acest target. Materialele publicate aici nu sunt copy/paste-uri, traduceri din presa straina sau adaptari din carti. Totul este continut original startups.ro, realizat impreuna cu specialisti de business. Exceptie fac unele stiri care pot avea la baza comunicate de presa, studii de piata, raportari ale companiilor etc.

Utilizatorii startups.ro au acces la o comunitate de antreprenori cu care pot interactiona, pot cere sfaturi de business, isi pot gasi noi clienti, furnizori sau distribuitori. De asemenea, folosind optiunea Mystartups din contul creat pe site, acestia isi pot promova afacerea pe care o detin.

MediaPro Interactiv este dizivia de Internet a grupului MediaPro, care actioneaza pe piata de publicitate online atat ca broker de publicitate online, cat si ca publisher, dezvoltand extensiile online ale brand-urilor Publimedia. Pe langa www.apropo.ro, dintre proiectele lansate sau relansate de MediaPro Interactiv fac parte: www.go4it.ro, www.promotor.ro, www.descopera.ro, www.showbiz.ro, www.profesiionline.ro.