startups.ro te ajuta sa iti finantezi afacerea

BUCURESTI - 8 iulie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

startups.ro organizeaza joi, 9 iulie, o intalnire de business intre antreprenori si unul dintre cei mai buni investment manageri din tara - Aurelian Trifa, reprezentantul fondului de investitii Kerten.

Evenimentul face parte dintr-o serie de intalniri organizate de startups.ro pentru a aduce in fata antreprenorilor o serie de oameni de afaceri cu experienta, care sa le ofere sfaturi de business, idei de strategie si finantare.

Intalnirile sunt gandite sa aiba loc intr-un format restrans, cu un numar mic de participanti, avand la baza o tema punctuala. Astfel, fiecare participant va putea sa discute cu invitatul startups.ro si sa obtina informatiile de care are nevoie.

Prima intalnire il are ca invitat pe unul dintre cei mai buni investment manageri din tara - Aurelian Trifa. El activeaza in domeniul finantarilor de tip venture si private equity de la jumatatea anilor ’90 - a facut parte din echipa Global Finance timp de aproape noua ani, iar de doi ani reprezinta in Romania Kerten - un fond de tip venture capital care a intrat de luna trecuta si pe segmentul finantarilor start-up.

Vom discuta despre finantarile pe care le ofera Kerten - sumele de bani investite, conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca firmele aplicante, antreprenorii pe care ii cauta si contextul din piata pe segmentul finantarilor.

Participarea la aceasta intalnire este gratuita, dar pentru a pastra relevanta intalnirii, se va face o selectie pe baza unor criterii care tin de conceptul de business, inovatie si nivelul de dezvoltare al afacerii.

Antreprenorii care vor sa vina la intalnirea de joi trebuie sa trimita la redactia@startups.ro un e-mail cu o scurta prezentare a afacerii pe care o detin si sa adauge si motivele pentru care cred ca intalnirea cu Aurelian Trifa i-ar putea ajuta.

Daca este vorba de un proiect, va rugam sa mentionati segmentul de piata pe care acesta va activa, modul in care se diferentiaza de concurenta si motivul pentru care aveti nevoie de finantare.

startups.ro este primul site de antreprenoriat din Romania care are la baza continut propriu, realizat in stil jurnalistic, special pentru acest target. startups.ro a fost lansat la inceputul anului trecut si este destinat celor care vor sa lanseze o companie, dar si antreprenorilor care au propria afacere si vor sa o dezvolte in continuare.

Utilizatorii startups.ro au acces la o comunitate de antreprenori unde pot interactiona, pot cere sfaturi de business, isi pot gasi noi clienti, furnizori sau distribuitori. De asemenea, folosind optiunea Mystartups din contul creat pe site, isi pot promova afacerea pe care o detin.

startups.ro este un proiect independent de publishing. Project managerul-ul startups.ro este Cristina Alexandru, o ziarista cu o experienta de noua ani in presa economica, specializata in domeniile antreprenoriat si investitii.