Lansare hunkbody.ro – “Un corp musculos si suplu, fara sa devii sclavul salii sau al bucatariei

BUCURESTI - 13 februarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate, Sport, Internet

Am lansat de curand site-ul hunkbody .ro, un site de fitness adresat in special barbatilor, care iti ofera sfaturi si strategii pentru a obtine un corp musculos si suplu, fara a deveni sclavul salii sau al bucatariei.

Un corp musculos si suplu, cu www.hunkbody.ro

Un corp musculos si suplu, cu www.hunkbody.ro

 "Un corp musculos si suplu, fara sa devii sclavul salii sau al bucatariei" 

Stefan Radu

Am lansat de curand site-ul www.hunkbody.ro, un site de fitness adresat in special barbatilor, care iti ofera sfaturi si strategii pentru a obtine un corp musculos si suplu, fara a deveni sclavul salii sau al bucatariei.

Sa fim sinceri, toti stim ca atractivitatea fizica este o componenta cheie a stimei de sine (cealalta fiind statutul social perceput). Cercetarile in psihologie o dovedesc destul de clar. Din pacate, site-urile si revistele de fitness si culturism sunt pline de informatii contradictorii, incomplete sau de-a dreptul gresite. In plus, 90% dintre ele promoveaza ideea “cu cat mai mare, cu atat mai bine”. Stii, imaginea culturistului clasic, gen “dulap” (daca asta e look-ul pe care ti-l doresti, e ok). Mesajul tuturor acestor surse este clar: cu cat esti mai MARE, cu atat atragi mai multa atentie din partea femeilor si mai mult respect din partea barbatilor (oricum majoritatea culturistilor din reviste iau steroizi). Plus ca daca ai fi urmat toate sfaturile lor, ar fi trebuit sa petreci ore intregi pe zi la sala si alte ore pregatind mancarea si luand suplimente . Majoritatea barbatilor isi doresc altceva. Isi doresc un corp musculos si definit, dar in acelasi timp suplu si proportionat. Mai degraba look-ul unui atlet decat cel al unui culturist. Si asta fara sa devina "sclavii" salii sau al bucatariei. Pentru asta am lansat www.hunkbody.ro . Vei gasi sfaturi si strategii care te vor ajuta acel corp musculos si suplu pe care ti-l doresti. Dupa cum bine stii, sunt multi oameni care vor sa te faca sa crezi ca au toate raspunsurile. Si raspunsul meu pentru tine este ca NU TREBUIE sa ma crezi pe cuvant. De fapt, chiar iti recomand sa abordezi materialele mele cu un scepticism sanatos si o perspectiva “stiintifica”. Vreau sa INCERCI tot ce inveti de la mine. Abia dupa ce ai vazut rezultatele, vreau sa ma “crezi”.Sunt un tip normal, am si eu defectele mele. Dar cred ca informatiile mele te pot ajuta, si le sustin cu tarie. Sper sincer sa profiti cat mai mult de ele si sa iti atingi scopurile cat mai rapid.