Fiecare copil creste impreuna cu un copacel datorita lui Stem SURE !

BUCURESTI - 14 iunie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Sanatate, Social

Stem SURE este implicata activ in proiectul ecologic "Padurea Copiilor"! Odata cu fiecare recoltare de celule stem , Stem SURE doneaza bani pentru plantarea unui copac. Fiecare dintre bebelusii nostri creste impreuna cu un copacel!

recoltare sange ombilical

recoltare sange ombilical

 Un copil sanatos are nevoie de un mediu sanatos pentru a se dezvolta la intreaga lui capacitate. Acesta este motivul pentru care am ales sa ne implicam activ si sa sustinem cauza "Padurii Copiilor" 

Bogdan Ivanescu, Presedinte Stem SURE

Stem SURE, singura companie de celule stem din Romania implicata in proiecte sociale, susține cauza “Pădurii Copiilor” încă din 2011, oferind fonduri pentru plantarea a câte unui puiet pentru fiecare prelevare de celule stem pe care o face. Până acum, datorită Stem SURE si a altor sustinatori, a fost posibilă plantarea a 5.000 de puieți în “Pădurea Copiilor”, la  Poroschia, în județul Teleorman.

Campania „Pădurea Copiilor”, parte a proiectului “Adoptă un copac”, are ca obiectiv principal plantarea şi îngrijirea a câte unui puiet de copac pentru fiecare nou-născut din România. Prima provocare din campania „Pădurea Copiilor” 2012, este de a strânge fonduri pentru 50.000 de puieți, câte un puiet pentru fiecare nou-năcut din zona de sud a țării, zona expusă efectelor extreme prin care se manifesta schimbarile climatice.

Prin proiectul de împădurire „Adoptă un copac!”, partenerul nostru ViitorPlus - organizaţie nonprofit care derulează din 2006 proiecte sociale şi de mediu în diferite judeţe ale ţării - a plantat până acum 180.000 puieti pe 30 hectare, în 5 viitoare păduri.

Dr Bogdan Ivanescu, Presedinte Stem SURE,  spune: “Suntem foarte mandrii de participarea noastra la acest proiect – “Padurea Copiilor”. Pentru fiecare parinte, sanatatea si viitorul copiilor sunt cele mai importante lucruri. Si pentru noi este valabil lucrul acesta. Suntem fericiti ca putem contribui cu o asigurare in plus la sanatatea copiilor nostri, prin recoltarea si stocarea de celule stem la nastere, dar contribuim si la asigurarea unui viitor verde pentru copii nostri, prin protejarea mediului inconjurator, plantand puieti in "Padurea Copiilor".

Despre Stem Sure

Stem SURE, compania daneza de recoltare celule stem, are peste 10 ani de experienta in recoltarea si stocarea de celule stem din cordonul ombilical, este prezenta in Romania de peste 3 ani, desfasoara o sustinuta activitate stiintifica prin intermediul bancii daneze, se bucura de recunoasterea performantelor, ca si companie, din partea Camerei De Comert si Industrie, dar si de aprecieri din partea parintilor ce ne-au ales, cu un mare numar de profesionisti din domeniul Medicinei ce decid in cunostinta de cauza recoltarea pretioaselor celule stem ale copiilor lor de catre Stem SURE.