Stem SURE te asteapta luna aceasta la Baby Expo si Baby Boom cu un CADOU Made in Danemarca

BUCURESTI - 21 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Sanatate, Social

Toate contractele de recoltare celule stem si tesut ombilical semnate cu Stem SURE in perioada 22 noiembrie – 2 decembrie 2012 (perioada de desfasurare a targurilor Baby Expo si Baby Boom) vor beneficia de CADOUL made in Danemarca special pregatit pentru aceasta perioada: recoltarea si procesarea GRATUITA a celulelor stem mezenchimale (din tesutul de cordon ombilical). Discountul oferit este in valoare de 138 de Euro (14% din valoarea contractului).

Stem SURE te asteapta luna aceasta la Baby Expo si Baby Boom cu un CADOU Made in Danemarca
 Si in aceasta toamna ne dorim sa fim alaturi de tinerele familii si sa le oferim sprijinul nostru la inceput de drum. Am pregatit pentru dumneavoastra o oferta speciala, de care va invitam sa profitati si sa descoperiti calitatea serviciilor medicale daneze. Este o garantie in plus pentru sanatatea familiei dumneavoastra si un inceput cu dreptul in viata. 

Dr. Bogdan Ivanescu, Presedinte Stem SURE

Stem SURE, compania daneza de recoltare a celulelor stem va asteapta la Baby Expo (22 - 25 noiembrie 2012) si la Baby Boom (29 noiembrie – 2 decembrie 2012).

 

Toate contractele incheiate pe perioada targurilor Baby Expo si Baby Boom beneficiaza de recoltare si procesare GRATUITA a celulelor stem mezenchimale (din tesutul de cordon ombilical).

 

Te asteptam in perioada 22 - 25 noiembrie 2012 la Sala Polivalenta, Bucuresti (Targul Baby Expo), intre orele 10.00 - 19.00, sau in perioada 29 noiembrie – 2 decembrie 2012 la Romexpo, Pavilioanele C4-C5, intre orele 10.00 – 19.00, sau la sediul din Bucuresti al Companiei (str Randunelelor nr 9, sector 3, Bucuresti), sau oriunde in tara prin intermediul reprezentantilor medicali, pentru a beneficia de pretul special pregatit pentru aceasta perioada: recoltare si procesare de sange si tesut ombilical, toate oferite doar la pretul recoltarii sangelui ombilical.

 

Stem SURE, Compania daneza de recoltare celule stem, ofera pacientilor din Romania servicii de recoltare, procesare si stocare celule stem, in cadrul laboratorului StemCare din Danemarca, cea mai mare si mai experimentata banca din zona Scandinaviei. Cu peste 10 ani experienta in procesarea si stocarea sangelui ombilical, Stem SURE aduce in Romania calitatea serviciilor medicale daneze.