Minimarţienii provoacă şcolarii la un campionat interplanetar

BUCURESTI - 11 decembrie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Zilele acestea, mai multe şcoli din Bucureşti sunt invadate de Minimarţieni, care invită copiii la un campionat interplanetar. În perioada 26 noiembrie – 15 decembrie, în 10 şcoli bucureştene se desfăşoară campionatul Planetix, la care se aşteaptă participarea a peste 2.000 de copii. În acest proiect pilot sunt incluse clasele I-IV ale şcolilor respective.

Minimarţienii provoacă şcolarii la un campionat interplanetar

Principiul de bază al Planetix face apel la iscusinţa copiilor de a controla traiectoria elementelor de joc pe o suprafaţa limitată. Fiecare participant va fi recompensat, iar la finalul campionatului vor fi desemnaţi 4 câştigători, câte unul pentru fiecare grupă de clase. Walmark îşi propune să readucă în atenţia copiilor universul jocului fără electronică, prin care aceştia îşi exersează îndemânarea şi experimentează bucuria succesului.

Proiectul va fi dezvoltat la nivel naţional începând cu anul 2008. În acest fel, compania Walmark continuă să îşi arate interesul constant şi implicarea în educarea şi dezvoltarea copiilor. Campionatele interplanetare au fost concepute şi implementate împreună cu agenţia Front Line Marketing, ca parte din campania de susţinere a brandului Minimarţieni.

Minimarţieni Imunactiv este un complex de vitamine care asigură aportul zilnic necesar de vitamine, minerale şi microelemente esenţiale pentru creşterea corectă şi dezvoltarea copilului, influenţează favorabil capacitatea de apărare a organismului şi ajută la menţinerea vitalităţii şi a unei stări generale bune.

Despre Stentor Creative Relations

Walmark este liderul pieţei de suplimente nutriţionale din România, cu o cotă de 22% din piaţă. Holdingul Walmark a.s. are sediul central în Cehia şi deţine sucursale în alte 7 ţări europene, fiind lider de piaţă în 4 dintre ţările unde activează. Walmark România a depăşit anul trecut creşterea estimată, ajungând la o cifră de afaceri de 13,3 milioane de euro, cu 49% mai mare faţă de anul fiscal precedent. Holdingul Walmark are 902 angajaţi, dintre care 418 în ţara sa de origine (Cehia). Walmark România, care a luat fiinţă în 1997, are 55 de angajaţi şi un portofoliu de 100 de produse.

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să luaţi legătura cu:
Costin Miu
Stentor Creative Relations
Tel: 311.17.24; 0729.943.189

costin.miu@stentorpr.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/stentor-creative-relations/minimartienii-provoaca-scolarii-la-un-campionat-interplanetar