Alarme auto si accesorii pentru alarme auto – Stereomag.ro

BUCURESTI - 23 septembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Stereomag.ro este un magazin online specializat in comercializare de echipamente audio pentru casa si masina, precum si in vanzarea online de accesorii auto variate. In ofertele Stereomag.ro se inscriu sistemele home cinema, boxele auto, dvd-urile auto, receiverele AV, boxele de interior si exterior, alarmele auto, senzorii de parcare si multe alte produse ce apartin unor producatori cu renume.

In materie de alarme auto, Stereomag.ro propune vanzari de alarme auto cu pager, alarme auto cu telecomanda, alarme auto can, alarme auto cu pornire motor si numeroase oferte de accesorii pentru alarme auto.

Protejeaza-ti masina alegand ofertele noastre de alarme auto la preturi reduse. Vei beneficia, pe langa calitatea produselor, de livrare rapida oriunde in tara si de consultanta in alegerea celor mai potrivite modele.

Oferta noastra cuprinde alarme auto Viper, Guard, Tomahawk, Vision, Thunder, Eaglemaster, Wintec, Pyle si Maat. Profita acum de cele mai bune preturi si de cele mai noi modele de alarme auto de calitate!

Alarme auto cu preturi reduse:

Alarma Auto Viper 350 Responder

Alarma auto Tomahawk 9010

Alarma Auto Viper 5704V 5901 Responder

Ne poti contacta astfel:

Nume companie: SC PROTERM GRUP SRL

Website:www.stereomag.ro

Telefon: 0744.357.664, 0765.400.900

Email: contact@stereomag.ro