Boxe de interior pentru o calitate excelenta a sunetului

BUCURESTI - 4 septembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Stereomag .ro te invita online pentru a descoperi cea mai avantajoasa oferta de boxe de interior . Comercializam boxe de raft , boxe de podea , boxe centru, boxe sateliti, boxe tavan, boxe active , subwoofere audio... o selectie de boxe profesionale la preturi care te avantajeaza!

Dispunem de o oferta completa de boxe de interior si raspundem in totalitate cerintelor tale in materie de boxe de raftboxe de podea, boxe active, boxe centru, boxe sateliti, boxe de tavan si perete. Promotiile noastre zilnice te vor ajuta sa achizitionezi produsele dorite la preturi discount. Oferta noastra se caracterizeaza prin calitate, astfel ca, orice produs comandat din magazinul nostru online, se ridica asteptarilor tale. Producatorii renumiti amplifica ideea de calitate, iar timpul scurt de livrare a produselor este atuul de care beneficiezi daca iti comanzi produsele de care ai nevoie de la noi. Iti oferim consultanta inainte de achizitionarea unui produs si te consiliem astfel incat sa faci cea mai buna alegere. Iti stam la dispozitie 24 de ore din 24 pe email sau online pentru a ne asigura ca esti pe deplin multumit de comanda facuta. 

Ne poti contacta astfel:

Nume companie: SC PROTERM GRUP SRL

Website:www.stereomag.ro

Telefon: 0744.357.664, 0765.400.900

Email: contact@stereomag.ro

Despre Sstereomag

SC PROTERM GRUP SRL, companie detinatoare a Stereomag,ro, magazin online dedicat comercializarii de echipamente audio pentru casa si masina.