O noua sectiune de produse in Stereomag.ro - mobilierul AV

BUCURESTI - 4 februarie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Magazinul online Stereomag .ro va asteapta cu o noua sectiune de produse: mobilier AV ! Detalii complete privind noile oferte de produse gasiti accesand www.stereomag.ro

In sectiunea de mobilier AV a magazinului nostru online va punem la dispozitie standuri AV marca Norstone, cu preturi incepand de la 900 Ron. Comenzi online, preturi avantajoase, plati in rate prin Card Avantaj.

Alte produse www.stereomag.ro

Fiind dedicat echipamentelor audio pentru casa si masina, magazinul online Stereomag.ro dispune de o varietate mare de produse, adaptate nevoilor dumneavoastra. In rubricile Stereomag.ro gasiti boxe si casti audio, boxe home cinema, receivere AV, boxe auto, DVD auto, boxe de raft, boxe de perete si tavan, frigidere auto, amplificatoare auto, MP3 playere, alarme auto, senzori de parcare, navigatii auto si multe altele.

Oricare ar fi alegerile dumneavoastra, garantam servicii rapide de livrare si cele mai mici preturi de pe piata!

Informatii contact:

Email: contact@stereomag.ro

Id Messenger: stereo_mag

Telefon: 0744.357.664, 0765.400.900

Cum cumpar?

In cazul in care ai nevoie de mai multe detalii legate de modalitatile de comanda, te rugam sa accesezi pagina CUM CUMPAR.

Despre livrare

In cazul in care doresti sa afli modul de livrare, si timpul in care vei intra in posesia produselor comandate, te rugam sa accesezi pagina DESPRE LIVRARE.

Taguri: stereomagmobilier av