Oferta promotionala Receiver Harman Kardon AVR 151 + Boxe JBL Cinema 610

BUCURESTI - 26 mai 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Stereomag .ro este un magazin online specializat in comercializare de echipamente audio pentru casa si masina, precum si in vanzarea online de accesorii auto variate.

In ofertele Stereomag.ro se inscriu sistemele home cinema, boxele auto, dvd-urile auto, receiverele AV, boxele de interior si exterior, alarmele auto (alarme auto cu pager, alarme auto cu telecomanda,alarme auto pe cheia masinii), senzorii de parcare si multe alte produse pentru confortul tau acasa si in masina.

Mai mult decat calitate si livrare rapida, Stereomag.ro iti propune si numeroase promotii pentru ca tu sa poti cumpara produsele de care ai nevoie la cel mai mic pret.

Despre oferta promotionala Receiver Harman Kardon AVR 151 + Boxe JBL Cinema 610

Pachetul promotional Receiver Harman Kardon AVR 151 + Boxe JBL Cinema 610 poate fi achizitionat la pretul de 2.883,0 Lei (TVA Inclus) si are garantie 24 de luni. TRANSPORTUL este GRATUIT in Bucuresti (24 ore) si in tara, cu livrare in 24 de ore.

Cum poti comanda din cadrul magazinului nostru online?

Comanda online : Selectezi produsele pe care doresti sa le achizitionezi, le adaugi in cos, completezi datele de livrare si vei fi contactat in cel mai scurt timp posibil de un reprezentant de vanzari pentru confirmarea comenzii. Pentru realizarea unei comenzi nu este obligatoriu sa te inregistrezi pe site.

Comanda prin email : Este necesara furnizarea adresei, numarului de telefon si numelui complet, precum si datele firmei in cazul in care doriti emiterea facturii pe persoana juridica.

Comanda telefonica: 0744.357.664, 0765.400.900

Comanda prin Yahoo Messenger, pe adresa stereo_mag@yahoo.com

Daca ai intrebari sau informatii suplimentare despre serviciile si produsele noastre, ne poti contacta astfel:

Nume companie: SC PROTERM GRUP SRL

Website:www.stereomag.ro

Telefon: 0744.357.664, 0765.400.900

Email: contact@stereomag.ro

Taguri: stereomag