Sisteme home cinema la preturi promotionale! Acceseaza acum Stereomag.ro

BUCURESTI - 12 septembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri

Cele mai bune preturi pentru sistemele home cinema profesionale propuse de producatori renumiti, precum Denon, Pioneer sau Yamaha. Viziteaza acum Stereomag.ro!

Magazin online de echipamente audio auto si pentru casa, Stereomag.ro iti propune preturi discount pentru numeroase modele de sisteme home cinema. Iti propunem sisteme home cinema de la producatori renumiti (Denon, Pioneer, Yamaha, Nad si Monitor Audio).

Iata cateva din modelele noastre:

SISTEM 5.1 BOXE HOME CINEMA PIONEER HTP-073

Denon AVR-1513 +Magnat Monitor Supreme 800

Producatorii renumiti amplifica ideea de calitate, iar timpul scurt de livrare a produselor este atuul de care beneficiezi daca iti comanzi produsele de care ai nevoie de la noi. Iti oferim consultanta inainte de achizitionarea unui produs si te consiliem astfel incat sa faci cea mai buna alegere. Iti stam la dispozitie 24 de ore din 24 pe email sau online pentru a ne asigura ca esti pe deplin multumit de comanda facuta.

Ne poti contacta astfel:

Nume companie: SC PROTERM GRUP SRL

Website:www.stereomag.ro

Telefon: 0744.357.664, 0765.400.900

Email: contact@stereomag.ro

Despre Sstereomag

Magazin online al companiei SC Proterm Grup SRL care propune comercializarea online de echipamente audio pentru casa si masina. Boxe auto si audio, sisteme home cinema, receivere AV, dvd-uri auto, alarme auto, amplificatoare auto, etc.