Green Tulip Fashion va invita sa participati la CONCURSUL TOAMNEI!

BUCURESTI - 10 octombrie 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Pentru ca toamna sa fie mai putin mohorata, Green Tulip Fashion va invita la concurs. Doi clienti norocosi au posibilitatea de a castiga unul dintre cele 2 vouchere in valoare de 300 lei!

Toti clientii care cumpara un produs H.J. de Rooy in perioada 9 - 30.10 sunt inscrisi in mod automat la tragerea la sorti care va avea loc pe data de 05.11 si in urma careia se vor acorda 2 vouchere in valoare de 300 lei. Voucherele pot fi folosite pentru achizitionarea de produse de pe site! Asadar, o posibilitate care nu trebuie ratata de a va completa garderoba de toamna cu accesorii esentiale, cu produse minunate de calitate exceptionala.
Toate produsele H.J. de Rooy sunt realizate din piele naturala de cea mai buna calitate, fina dar durabila, foarte placuta la atingere si cu un aspect impecabil. Sunt lucrate 100% manual in ateliere specializate si cu maxima atentie la detalii.

Despre Stil Design srl

Green Tulip Fashion ofera genti si mici accesorii realizate exclusiv din piele naturala.
SC Mipasch Trading SRL, str. Drumul Odaii, nr. 28, Otopeni, jud. Ilfov
Mihaela Musca - Creative Director
mihaela@greentulip.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/stil-design-srl/green-tulip-fashion-va-invita-sa-participati-la-concursul-toamnei