stoneridge

Comunicate de presa si evenimente pe tema stoneridge

 • stoneridge. DAF în creștere de vânzări, susținut de Stoneridge

  stoneridge

  Targu Mures, Mures - 3 martie 2017

  Comunicat de Fomco Prodimpex Srl

  Vești bune au venit la începutul acestui an, din zona vânzărilor de vehicule comerciale noi. După ce s-a tras linie la final, anul 2016 s-a încheiat cu o creștere de vânzări de 11,6%, cele mai mari creșteri înregistrându-se în țări pre ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: camioane , fomco truck service , stoneridge , fomco group

  Vezi toate comunicatele de presa despre stoneridge

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul stoneridge.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la stoneridge. Informatiile despre stoneridge cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul stoneridge, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la stoneridge, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.