Comandorul Vladutoiu Nicolae alaturi de STOREWEB inoveaza BSDA

BUCURESTI - 22 mai 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Administratie Publica, Afaceri, Industrie, IT&C

Live site

STOREWEB va inova la BSDA 2024 cu solutii IT Guvernamentale si B2B, alaturi de Comandorul (R)Vladutoiu Nicolae.
Într-o eră digitală în continuă expansiune, STOREWEB.RO s-a impus ca un lider de necontestat în domeniul soluțiilor IT. Compania, a evoluat oferind o gamă variată de servicii și produse menite să răspundă nevoilor moderne ale clienților.

STOREWEB

CIPRIAN GEAMPALIA

STOREWEB va inova la BSDA 2024 cu solutii IT Guvernamentale si B2B, alaturi de Comandorul (R)Vladutoiu Nicolae.
Într-o eră digitală în continuă expansiune, STOREWEB.RO s-a impus ca un lider de necontestat în domeniul soluțiilor IT. Compania,  a evoluat oferind o gamă variată de servicii și produse menite să răspundă nevoilor moderne ale clienților.

Comandorul (R) VLADUTOIU NICOLAE, fost sef al Razboilului electronic al Fortelor Navale, sef Comunicatii si Informatica in Fortele Navale, sef serviciu Supraveghere si avertizare in Centrul National Militar de Comanda,  este prezent  alaturi de CIPRIAN GEAMPALIA si SEBASTIAN VLADUTOIU. STOREWEB invitat in calitate de participant la evenimentul de vârf al industriei de apărare și securitate, Black Sea Defense and Aerospace (BSDA) 2024, care va avea loc între 22 și 24 mai la București. BSDA este recunoscut ca fiind cea mai importantă expoziție din Europa de Est pentru echipamentele militare, aeronautice și de securitate, atrăgând peste 400 de companii din mai mult de 30 de țări, inclusiv giganți industriali precum Lockheed Martin și Raytheon Technologies. Evenimentul oferă o platformă esențială pentru prezentarea celor mai noi inovații în tehnologia de apărare și securitate, fiind un punct de întâlnire vital pentru liderii globali și regionali din acest sector.

În cadrul BSDA 2024, STOREWEB prezinta o gamă largă de soluții IT inovatoare menite să răspundă nevoilor complexe ale armatei, industria de aparare și companiilor private. STOREWEB se concentrează pe furnizarea de soluții complete pentru instituții publice, incluzând servere dedicate și dezvoltare aplicații software de management integrat care optimizează procesele administrative și operaționale. Prin infrastructurile lor robuste de datacenter, STOREWEB garantează securitatea și disponibilitatea continuă a datelor critice, asigurându-se că informațiile sensibile sunt protejate împotriva oricăror amenințări cibernetice.

Serviciile de găzduire servere și colocare servere oferite de STOREWEB sunt concepute pentru a asigura performanțe ridicate și securitate maximă, permițând organizațiilor să se concentreze pe activitățile lor principale fără a-și face griji cu privire la gestionarea infrastructurii IT. Soluțiile lor de rețele IP și telecomunicații sunt esențiale pentru asigurarea unei conectivități fiabile și rapide, aspect crucial pentru instituțiile publice și private care depind de comunicații eficiente pentru desfășurarea activităților lor zilnice.

STOREWEB, este partener acreditat ROTLD si facilitează înregistrarea domeniilor, sprijinind astfel prezența online a instituțiilor și companiilor și contribuind la creșterea vizibilității și accesibilității acestora. Ca dezvoltator software, STOREWEB se evidențiază prin crearea de aplicații specializate care răspund cerințelor specifice ale clienților lor, oferind soluții personalizate care îmbunătățesc eficiența și productivitatea. La BSDA 2024, STOREWEB va prezenta și soluții avansate de cyber security, esențiale pentru protejarea infrastructurilor IT împotriva amenințărilor cibernetice din ce în ce mai sofisticate. Aceste soluții sunt vitale pentru menținerea integrității și confidențialității datelor într-un mediu digital tot mai vulnerabil.

În plus față de soluțiile de comunicații, STOREWEB se implică activ în dezvoltarea unui program național și a unui software centralizat, care permite comunicarea eficientă între instituțiile statului în situații de criză ce vizează siguranța națională. Acest program ambițios are ca scop eliminarea dependenței de producătorii actuali în securitatea datelor, prin utilizarea unui software avansat de criptare și decriptare a datelor, aplicabil pentru toate tipurile de comunicații – radio, radio releu și fir.

"Prin dezvoltarea acestui software centralizat și a tehnologiilor de criptare de ultimă generație, STOREWEB contribuie la întărirea securității naționale și la protejarea comunicațiilor tactice, operative si strategice ale României", a declarat un reprezentant al companiei STOREWEB.RO

Un alt domeniu de excelență al STOREWEB este consultanța și dezvoltarea de software pentru echipamentele IFF (Identificarea amic/inamic). Aceste echipamente sunt cruciale pentru forțele armate, permițând identificarea rapidă și precisă a amenințărilor, astfel încât deciziile critice să fie luate în timp util.

De asemenea, STOREWEB dezvoltă soluții software pentru stațiile radio utilizate în câmpul tactic, inclusiv tehnologii avansate cu spectru răspândit. Aceste soluții sunt esențiale pentru asigurarea comunicațiilor în medii de conflict și pentru protejarea informațiilor sensibile.

„Razboiul modern nu mai reprezinta confruntrarea forta contra forta ci confruntarea inteligenta contra inteligenta” declara Comandor (R) NICOLAE VLADUTOIU.

Un alt aspect inovativ al ofertei STOREWEB constă în dezvoltarea de software pentru mijloacele de protecție și autoprotectie în spectrul electromagnetic. Aceste tehnologii sunt vitale pentru protejarea echipamentelor și comunicațiilor împotriva amenințărilor electromagnetice, asigurând astfel un avantaj strategic în operațiunile militare.

Prin angajamentul său continuu în inovare și securitate, STOREWEB demonstrează că este un partener de încredere pentru  forte si institutii ale Sistemului National de Aparare,  contribuind semnificativ la protejarea intereselor naționale și la dezvoltarea capacităților de apărare ale României.

Participarea STOREWEB la acest prestigios eveniment subliniază angajamentul companiei de a contribui la securitatea regională și la dezvoltarea tehnologică în domeniul apărării. Prin oferirea de soluții inovatoare și fiabile, STOREWEB demonstrează capacitatea de a susține statul, armata și corporațiile în atingerea obiectivelor lor strategice, consolidându-și astfel poziția de lider în industria IT și de apărare. BSDA 2024 nu doar că facilitează prezentarea celor mai noi tehnologii, dar oferă și o oportunitate valoroasă de networking și formare de alianțe strategice, esențiale pentru dezvoltarea și integrarea industriei de apărare a României în comunitatea globală de securitate.

Istoric și Misiune

Înființată în 2014, Storeweb.ro a fost creată cu scopul de a facilita accesul întreprinderilor și consumatorilor la tehnologiile de ultimă generație. Misiunea noastră este să transformăm modul în care afacerile și utilizatorii finali interacționează cu mediul online, oferind soluții personalizate și inovative. Cu o echipă dedicată de specialiști în IT și marketing digital, Storeweb.ro se angajează să furnizeze servicii de cea mai înaltă calitate, adaptate cerințelor fiecărui client.

STOREWEB.RO  oferă o gamă diversificată de servicii, incluzând:

Dezvoltare Web și eCommerce: Creăm site-uri web moderne și funcționale, platforme de comerț electronic optimizate pentru conversii și experiențe de utilizare excepționale.

Hosting și Găzduire Web
Soluții de hosting fiabile și performante, asigurând disponibilitatea și securitatea datelor clienților noștri.

Marketing Digital
Strategii de marketing digital personalizate, incluzând SEO, PPC, și marketing pe rețelele sociale, pentru a maximiza vizibilitatea și succesul online al afacerilor.

Soluții IT Personalizate
De la consultanță IT la implementarea și mentenanța infrastructurii tehnice, oferim suport complet pentru nevoile IT ale companiilor.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/storeweb-ro-group-srl/comandorul-vladutoiu-nicolae-alaturi-de-storeweb-inoveaza-bsda