Relansarea portalului de turism www.hotelrestaurant.ro

BUCURESTI - 21 ianuarie 2005

Comunicat tip General in Turism

Incepind cu anul 2005, piata romaneasca are un nou jucator de mare calibru, care va ofera acum intreg sprijinul si experienta sa pentru a va realiza obiectivele propuse, pentru a va face noi parteneri de afaceri si a depasi concurenta in mod inteligent.

Relansarea portalului de turism www.hotelrestaurant.ro

Relansarea portalului de turism http://www.hotelrestaurant.ro a avut loc la data de 20 ianuarie 2005. Incepand cu aceasta data site-ul propune servicii de cea mai buna calitate clientilor sai actuali si potentialilor clienti. Navigarea pe acest site se realizeaza foarte usor, avand ca punct de plecare harta geografica a Romaniei. De asemenea, prin intermediul acestui site, furnizorii de produse si servicii conexe industriei de turism, isi pot publica facil ofertele actualizate. ca proiect de viitor, siteul propune clientilor sai o pagina dedicata ofertelor de ultim moment, cat si un modul de rezervari online.

Despre storm d'sign

Storm D'Sign, prin intermediul www.hotelrestaurant.ro, isi doreste creearea unui mediu atractiv si stabil de afaceri prin utilizarea cat mai eficienta a resurselor oferite de reteaua Internet.
Andrei Topala
zeedocta@gmail.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/storm-dsign/relansarea-portalului-de-turism-www-hotelrestaurant-ro