Disciplina individuala sau performanta echipelor de conducere: cum treci de la una la alta?

BUCURESTI - 22 septembrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, Banci / Asigurari, IT&C

Cand intrebi pe cineva despre modul de lucru al echipelor manageriale, raspunsul imediat care vine este unul mai degraba sceptic: ‘Ei bine, suntem o echipa adevarata, dar….’. Rareori echipele de top-management sunt recunoscute ca si ‘real teams’. Echipele de top management intotdeauna functioneaza cumva. Puteti sa o faceti mai simplu, mai repede si mai bine. In plus, ceea ce face diferenta intotdeauna sunt rezultatele!

Disciplina individuala sau performanta echipelor de conducere: cum treci de la una la alta?

Rezultatele echipei in cadrul work-shop-ului:

-          Vei identifica factorii determinanti asupra performantelor echipelor si cum sa maximizezi acesti factori pentru a obtine rezultate remarcabile de la echipele pe care le conduci.

-          Re-demararea unor proiecte blocate sau intarziate.

-          Sincronizarea actiunilor echipei manageriale.

-          Vei obtine idei noi despre modul in care aceste echipe sau membrii lor lucreaza pentru a realiza rezultatele asteptate.

-          Revigorarea responsabilitatii colective a echipei manageriale asupra rezultatelor firmei.

Cum se deruleaza work-shop-ul:

-          Primul pas consta in a practica un exercitiu in comun cu echipa manageriala, cu scopul de a releva procesele functionale sau mai putin functionale din cadrul echipei: delegare; planificare; comunicare; stabilirea obiectivelor; luarea deciziilor.

-          Al doilea pas presupune revizuirea proceselor si rezultatelor echipei in cadrul exercitiului si identificarea unor puncte comune cu ‘realitatile’ din organizatie.

-          Al treilea pas consta in derularea de dialoguri de coaching cu membrii echipei manageriale in vederea identificarii de solutii de eficientizare a modului de actiune al echipei.

Echipa ta va putea obtine intr-o singura zi de work-shop premizele unor actiuni unitare, unor obiective comune si responsabilitate colectiva – pentru un viitor sustenabil al companiei. Demersul nostru te va ajuta sa explorezi schimbarea unor procese manageriale si sa iei deciziile potrivite privind strategiile viitoare ale firmei.

Participantii la acest work-shop pot fi: membrii echipelor de conducere ale companiilor.

Durata: 6 ore de lucru intens

Locatia: sediul clientului

Prêt: 800 euro/6 ore (1 zi)

Consultanti:

Catalin Ionescu, 14 ani presedinte al CODECS, 19 ani de experienta in training si consultanta.

Geo Hostina: 7 ani director in CODECS, 14 ani de experienta in training si consultanta.