Workshop DIRECTORS COMMUNICATION® - performanță în comunicarea managerială

Locul desfasurarii: Hotel Caro

Organizator: Strategic Change

Workshop DIRECTORS COMMUNICATION® - performanță în comunicarea managerială

STRATEGIC CHANGE®, brand aparținând companiei Eurocenter Management Network, anunță organizarea workshop-ului DIRECTORS COMMUNICATION® - o metodologie pentru atingerea performanței în comunicarea managerială.

 DIRECTORS COMMUNICATION® este o metodă dezvoltată de echipa Strategic Change® în scopul de a ajuta echipele de directori sau de  management ale organizațiilor să obțină rezultate mai bune în activitatea de conducere prin creșterea eficacității și a eficienței comunicării atât la nivele de decizie strategic, la nivele operaționale cât și între cele două nivele.

Metodologia DIRECTORS COMMUNICATION® are trei niveluri de acces:

  • Nivelul deciziilor pentru Board of Directors
  • Nivelul comunicării formale și informale
  • Nivelul energiei comunicaționale

 

Workshop-ul este susținut de Catalin Ionescu, MA, MBA, Senior Partner Eurocenter Management Network srl, consultant și trainer cu peste 18 de ani de experiența, peste 60 de clienți cu care a lucrat de-a lungul carierei, coach, facilitator.

Pentru mai multe detalii despre Catalin Ionescu puteti accesa: http://www.strategicchange.ro/uploads/Catalin%20Ionescu.pdf

 Workshop-ul se adresează: Antreprenorilor, Directorilor Generali sau Executivi și oricărui Director cu rol de conducere a unui departament sau divizie dintr-o companie sau organizație.

Alături de Catalin, participanții vor descoperi elementele de bază ale acestei metodologii și vor afla cum pot construi succesul echipelor de management și in mod subsecvent ale echipelor de execuție.

Despre compania Eurocenter Management Network

Eurocenter Management Network este o companie de consultanță - înfiinţată în 2009 – de cei trei top manageri ai companiei CODECS S.A. – care sunt dornici şi capabili sa investeasca energie şi mai ales pasiune în proiecte pe care le dezvoltă împreună cu clienţii lor.

Fondatorii sunt: Cătălin Ionescu, Ioana Dragne, Giulio Hoştină.

Este o companie care răspunde provocărilor îmbrăţişând inovația şi creativitatea în aşa fel încât poate crea beneficii măsurabile şi usor de identificat atât pentru partenerii de afaceri, cât şi pentru  mediul social în ansamblul lui.

Eurocenter Mangement Network are o reţea de consultanţi cu o expertiză amplă şi valoroasă, ce ştiu să dezvolte relaţii de bună calitate şi care, prin experienţa dobândită în dezvoltarea oamenilor, pot sa dea viaţă visurilor clienţilor printr-un parteneriat onest şi în beneficiul ambelor părţi.

 

Persoana de contact Mihaela Ioana

Specialist Marketing

E-mail: mihaela.ioana@emn.ro

Tel: 0730 539 094

www.strategicchange.ro

Confirmare pana la data: 22 iunie 2011

Participare: Taxa de participare