Streamline Communication

Streamline Communication


Descrierea companiei Streamline Communication

DHL este liderul global al pieţei de curierat expres şi logisticã, specializat în furnizarea de soluţii inovative şi adaptate cerinţelor specifice, provenite printr-o singurã sursã. DHL oferã expertizã globalã în transportul expres, transportul de marfã aerian şi maritim, transportul pe uscat, soluţii logistice contractuale, precum şi în servicii poştale internaţionale, expertizã combinatã cu o largã acoperire mondialã şi o înţelegere profundã a pieţelor locale.

Reţeaua internaţionalã DHL leagã peste 220 de ţãri şi teritorii din întreaga lume. 300.000 de angajaţi se dedicã furnizãrii de servicii rapide şi de încredere care depãşesc aşteptãrile clienţilor. DHL este o marcã a Deutsche Post World Net. Grupul a înregistrat venituri de peste 63 miliarde euro în 2007.

Cargus este prima companie privatã de curierat domestic din România. În cei 17 ani de activitate, Cargus şi-a dezvoltat cea mai extinsã reţea de curierat din România, deţinând mai mult de 90 de oficii şi centre de expediţii pe întreg teritoriul ţãrii. Cu o flotã de peste 600 de vehicule şi mai mult de 1700 angajaţi şi colaboratori, Cargus oferã o gamã extinsã de servicii de curierat, transport şi logisticã. Cargus pune la dispoziţia clienţilor sãi soluţii dedicate în funcţie de specificul şi nevoile lor, înregistrând zilnic peste 20.000 de expediţii.


Comunicate Streamline Communication :

Vezi toate comunicatele companiei Streamline Communication.