STREAMLINE COMMUNICATIONS vine la Iasi!

BUCURESTI - 27 iunie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Agentia de publicitate full-service STREAMLINE COMMUNICATIONS participa in perioada 28-29 iunie la Conferintele Banii Nostri din Iasi.

Conferintele Banii Nostri Iasi editia a III-a, unul dintre cele mai importante evenimente de afaceri ale anului 2006, va avea loc in perioada 28-29 iunie la hotelurile Astoria si Little Texas.

Cu aceasta ocazie, STREAMLINE COMMUNICATIONS, in calitate de Partener Conferinta, vine in intampinarea cererii tot mai mare de advertising de calitate pe piata din judetul Iasi.
In cadrul Conferintele Banii Nostri Iasi editia a III-a vor fi abordate teme precum “Finantari bancare vs. Finantari alternative (piata de capital, private equity)”, “Fonduri structurale pentru dezvoltarea IMM-urilor si investitiilor in infrastructura de productie”, “Solutii IT&C pentru dezvoltarea afacerilor: solutii de eficientizare a costurilor de telecomunicatii”, “Proiecte de infrastructura 2006 – 2010. Planuri de dezvoltare regionala in contextul integrarii europene”, “Branding de companie - Branding de oras - Branding de tara. Strategii de promovare si vanzare a imaginii”.
Evenimentul se bucura de prezenta a numeroase personalitati precum Alteta Sa Printul Dimitrie Sturdza, Gheorghe Nichita, primar al municipiului Iasi, Gheorghe Stefan, primar al municipiului Piatra Neamt, Lucian Flaiser, Presedinte al Consiliului judetean Iasi, Vasile Radu Prisacaru, prefect al Judetului Iasi.
De asemenea, vor fi prezenti presedinti si directori ai unor importante companii romanesti.

STREAMLINE COMMUNICATIONS pentru ca obiectivele clientului sunt obiectivele noastre.

Despre Streamline Communication

STREAMLINE COMMUNICATIONS este o agentie de publicitate full-service aflata intr-o continua crestere. Clienti precum Cargus International, Geopost, Banii nostri, SNCFR, Polyinvest, Skynet, Baroul Bucuresti, Albena AD si multi altii pot certifica calitatea serviciilor noastre.Alexandru Ticaloiu
PR Manager
Streamline Communication
26 Witing Street, 1st District, Bucharest
Phone: 021-318.87.83
Fax: 021-312.59.49
Mobile: 0747.086.166
www.streamline.roalexandru.ticaloiu@streamline.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/streamline-communication/streamline-communications-vine-la-iasi