"Choose Dance" concurs de break dance si street dance in aer liber

Locul desfasurarii: Parcul Politehnica Bucuresti

Organizator: 3C Events

3C Events va invita sambata, 10 mai 2008, intre orele 12.00 si 16.00 la concursul „Choose Dance”, ce se va desfasura in cadrul Festivalului „Tu alegi!”. Evenimentul are loc in Parcul Politehnica, in fata cladirii Rectoratului (Splaiul Independentei), intrarea fiind libera. Organizatori: Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 6, Fundatia CRY, 3C Events si StreetBeat.

Publicul va fi antrenat de numeroase demonstratii de street dance, break dance, speologie, alpinism, thai chi, cascadorie, sah, parada, jonglerii si va putea participa la diverse concursuri cu premii.

Concursul de dans are doua categorii: street dance 2 vs 2 si break dance 3 vs 3, unde dansatori amatori sau profesionisti vor incanta publicul, sub privirile unui juriu de specialitate. Premiul I este de 500 lei si se va acorda echipei invingatoare de la fiecare categorie. Toate detaliile legate de competitie se pot gasi pe www.3cevents.ro . Inscrierile se pot face si la fata locului, cu o ora inainte.

Festivalul „TU ALEGI!” se adreseaza adolescentilor si isi propune sa le ofere acestora o alternativa la violenta prin sport si arta. Finalul evenimentului va fi marcat printr-un concert cu trupele BIO, VOO DOO si TEP ZEPI.

3C Events este prima agentie care a decis implicarea in cultura urbana, oferindu-si suportul pentru aceasta comunitate prin organizarea unor evenimente competitive realizate de o echipa de profesionisti.

StreetBeat este cea mai apreciata scoala de street dance din Romania, implicandu-se activ in dezvoltarea dansului urban prin cursuri, workshop-uri, teambuilding-uri bazate pe dans, competitii si evenimente.

Sponsori: Panasonic, Apa NOVA Bucuresti, Posta Romana
Parteneri media: Compact Bucuresti, Port.ro, E-scoala.ro, Muzica.ro, Studentie.ro, Prieteni.ro, Diseara .ro, Muzicabuna.ro, Another.ro, Viatadeliceu.ro, Nightfly.ro, Dansatori.ro, Teen Press, Mun Tv, Magnetique, Flu.ro, Radio Bucuresti 98.3.Sol Sinceac
Project Manager
0727.827.949

Despre STREETBEAT

StreetBeat Dance School este una dintre cele mai cunoscute scoli de street-dance din Bucuresti, infiintata in martie 2005. Scopul principal este sustinerea acestei forme de arta, prin promovarea ei si cresterea industriei la un nivel ridicat. (www.streetbeat.ro)

Proiecte:
* In septembrie 2006, StreetBeat a organizat un astfel de Workshop cu un coregraf roman cu experienta internationala, Catalin Pentilii – coregraf pentru artisti renumiti ai scenei romanesti. Proiectul a fost un succes si un start in astfel de evenimente, cererea in urma lui fiind din ce in ce mai mare.
* Prin proiectul StreetBeat Open Class, instructorii scolii noastre de dans vor oferi cursuri gratuite demonstrative elevilor din scoli si licee (noiembrie, decembrie 2006) pentru a promova street-dance-ul in randul tinerilor.
* In vara anului 2007, StreetBeat Dance School va oferi dansatorilor de street-dance o tabara de 10 zile in Romania (premiera), prin care mai multi coregrafi renumiti din strainatate vor darui pentru prima data o experienta de neuitat participantilor.

Despre Street-Dance
Street Dance-ul este una din formele contemporane de arta si contine o gama larga de stiluri, cunoscute sub denumirea de dansuri “de strada”, care a evoluat initial in afara studiourilor de dans si a ajuns acum la un nivel competitional deosebit de inalt. Ideea de workshop porneste din nevoia de pregatire in afara orelor de curs si da rezultate atat pe termen scurt, imbogatind cunostintele dansatorului, cat si pe termen lung, crescand nevoia acestuia de documentare personala. Dintre stilurile de street-dance ce se bucura de succes amintim breakdance, hip-hop, popping, locking, krumping.

Participare: Intrare libera