Johnny Raducanu revine la Hard Rock Cafe

Locul desfasurarii: Kiseleff, 32

Organizator: Hard Rock Cafe

Johnny Raducanu revine la Hard Rock Cafe

Seria concertelor Blue Monday continua luni, 5 octombrie, de la ora 20:30, cu un nou recital unic de jazz sustinut de Johnny Raducanu & Friends. “Mr. Jazz of Romania”, dupa cum l-a numit celebrul jurnalist si muzician britanic Leonard Feather, revine ca invitat special pe scena Hard Rock Cafe in cadrul celei de-a doua sesiuni Blue Monday, de aceasta data insotit de clarinetistul Alin Constantiu, chitaristul Marian Georgescu si tobosarul Paul Mann.

Johnny Raducanu a cantat pentru prima data la Hard Rock Cafe in primavara acestui an, cu ocazia Galei Blue Monday, eveniment la care a participat alaturi de AG Weinberger, Marius Popp, Maria Raducanu si Mike Godoroja&Blue Spirit.

Cu o cariera muzicala ce se intinde pe mai bine de jumatate de secol, Johnny Raducanu este fondatorul Scolii Romane de Jazz si veteran al muzicii romanesti. Printre cele mai importante distinctii primite vreodata de maestrul Raducanu se numara certificatul de apreciere primit la 28 iunie 1977 din partea ambasadorului SUA la Bucuresti, Harry G. Barnes, document ce l-a desemnat pe Johnny Raducanu drept “cel mai important promotor al jazz-ului romanesc in America si al jazz-ului american in Romania.”

sales@hardrockcafe.com

Despre STREETWISE COMMUNICATIONS

Detaliile despre regulamentul de participare la concurs sunt disponibile pe www.europafm.ro.

Mai multe informatii despre festival pe site-ul www.hardrockcalling.co.uk.

Participare: Intrare libera