Mircea Badea canta alaturi de Magnolia la Hard Rock Cafe

Locul desfasurarii: Kiseleff, 32

Organizator: Hard Rock Cafe

Mircea Badea canta alaturi de Magnolia la Hard Rock Cafe

Sambata, 9 octombrie, incepand cu ora 22:30, Hard Rock Cafe va invita la cel mai surprinzator eveniment muzical al anului – Mircea Badea, carismatica vedeta a Antenei 3 va canta pentru prima data in fata publicului! Realizatorul emisiunii “In gura presei” va urca pe scena alaturi de Raluca Leahu, colega sa de la radio, cei doi interpretand atat piese compuse de binecunoscuta DJ-ita, cat si cover-uri celebre.

Luna octombrie aduce la Hard Rock Cafe poate cea mai mare surpriza a scenei muzicale romanesti din acest an – debutul in muzica al uneia dintre cele mai indragite si controversate vedete de televiziune. Mircea Badea va canta alaturi de colega sa, Raluca Leahu, cea care a pus bazele proiectului Magnolia si l-a atras pe realizatorul de radio si televiziune in lumea muzicala.

Fosta prezentatoare la MTV Romania, DJ la Radio ProFM, actualmente DJ la RadioZU si asistent de emisie pentru Mircea Badea, Raluca Leahu - Magnolia doreste sa aduca "live" o muzica noua pe scenele romanesti si invita publicul sa redescopere adevarata placere a dansului si a distractiei:

„Este vorba despre un produs muzical nou, care abordeaza genul electro-disco-pop. Raluca este vocea Magnolia si canta de 11 ani in diverse trupe bucurestene precum Nitro sau Zebre. Toata aceasta experienta s-a concretizat intr-un produs fresh, dinamic si modern, care credem ca va influenta si va orienta piata muzicala romaneasca spre o directie noua.”, au declarat membrii trupei.

Pretul unui bilet la concertul Magnolia Featuring Mircea Badea este de 25 RON.


Pentru rezervari:
Tel: +40 21 206 62 61
E-mail: sales@hardrockcafe.ro

Despre STREETWISE COMMUNICATIONS

Detaliile despre regulamentul de participare la concurs sunt disponibile pe www.europafm.ro.

Mai multe informatii despre festival pe site-ul www.hardrockcalling.co.uk.

Participare: Intrare libera