De sarbatori, PicturiCelebre.ro si-a imbogatit portofoliul cu 18 noi lucrari

BUCURESTI - 16 decembrie 2009

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

De sarbatori, iubitorii de arta au ocazia de a face celor dragi cadoul perfect – 18 noi reproduceri in ulei dupa lucrarile unor pictori precum Picasso, Van Gogh sau Dali au fost incluse in portofoliul www.picturicelebre.ro. Mai mult decat atat, in lunile decembrie si ianuarie, picturile comandate sunt puse gratuit pe sasiu, iar clientilor din Bucuresti le este asigurata si livrarea gratuita la domiciliu.

De sarbatori, PicturiCelebre.ro si-a imbogatit portofoliul cu 18 noi lucrari

Lansat la sfarsitul lunii octombrie, chiar de ziua lui Picasso, site-ul www.picturicelebre.ro a fost conceput ca un omagiu adus artei clasice si contemporane, continand, la inceput, peste 260 de reproduceri in ulei dupa operele celor mai valorosi pictori ai tuturor timpurilor: Albrecht Durer, Claude Monet, Edouard Manet, Edvard Munch, El Greco, Henri Matisse, Leonardo da Vinci, Michelangelo Buonarroti, Pablo Picasso, Paul Cezanne, Peter Paul Rubens, Salvador Dali, Vincent van Gogh, Rene Magritte, Wassily Kandinsky si multi altii.

Incepand de luna aceasta, insa, pasionatii de arta pot gasi pe site-ul www.picturicelebre.ro 18 noi lucrari apartinand pictorilor amintiti, dar si opere ale marelui pictor renascentist, Sandro Botticelli.

“Clientii nostri au fost cei care ne-au indemnat sa largim portofoliul PicturiCelebre.ro. Ei sunt cei care, prin dorinta lor de a avea pe perete o reproducere reusita in ulei, ne solicita noi si noi lucrari. Iar pentru un iubitor de arta, asa cum s-au dovedit clientii nostri de pana acum, credem ca un tablou in ulei care poarta viziunea unui mare pictor este cel mai frumos cadou pe care l-ar putea primi de sarbatori”, a declarat Elena Calapereanu, initiatoare a proiectului.

Pentru cumpararea a mai mult de trei lucrari, echipa PicturiCelebre.ro ofera clientilor sai o reducere de 15% din valoarea totala a comenzii. Tablourile se pot comanda in sapte variante de dimensiuni si au preturi care variaza intre 76 € si 295 €.

- // -

Despre Streetwise PR

www.picturicelebre.ro
www.picturi-reproduceri.ro
E-mail: office@picturicelebre.ro
Tel: 0728 999 867 sau 0757 627 039

office@picturicelebre.ro

office@streetwisepr.ro