Invertoare auto, cantare electronice si cadouri la CuDeToate !

BUCURESTI - 21 martie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Retail, Internet

Live site

Daca ai nevoie la un picnic de priza normala de 220v in masina sau daca vrei sa folosesti un cantar electronic de capacitate mai mare atunci te asteptam in magazinul online cudetoate.ro pentru o comanda.

invertor auto

invertor auto

Magazinul CuDeToate iti ofera de acum mai multe produse, avand o oferta de peste 1000 optiuni pe stoc. Odata cu inceputul primaverii, fiecare dintre noi ne gandim la vacante si la excursii cu masina in natura. De aceea ne-am gandit sa iti propunem gama de invertoare auto, invertoare ce iti pot oferi de acum o priza de 220V oriunde conectand doar la bricheta sau bacteria masinii invertorul auto. Oferta de cantare electronice sunt o obisnuinta in oferta noastra, astfel poti alege cantare de la 40kg pana la 1000kg pentru a cantarii orice doresti.

Invertorul auto este prevazut cu 2 tipuri de alimentare : alimentare de la bateria masinii sau alimentare de la bricheta masinii.

Invertor auto 1000W este un aparat creat pentru a converti curentul continuu Dc in curent alternativ AC

Oferta de cantare electronice cuprinde cantare de bijuterii, cantare de piata de 40kg, cantar 300kg, cantar 500kg, cantar 1 tona.

Cantarele prezente in magazinul nostru online prezinta afisaj digital si garantie 12 luni.

Nu uita ca noi incercam sa iti oferim constant idei de cadouri pentru cei dragi, cadouri utile si cu care sigur le vei surprinde atentia.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/stroescu-r-a-ii/invertoare-auto-cantare-electronice-si-cadouri-la-cudetoate