Saltele Dormeo pentru copiii defavorizati

BUCURESTI - 23 martie 2009

Comunicat tip General in Social

joi, 19 martie 2009, Studio Moderna a facut o donatie substantiala de saltele Dormeo. 'Desi suntem in plina criza financiara, nu trebuie sa uitam de responsabilitatea sociala pe care o corporatie integra trebuie sa si-o asume.' a declarat Adina Mitroiu, Director de Merketing Studio Moderna

Saltele Dormeo pentru copiii defavorizati

Comunicat de presa

Studio Moderna vine in ajutorul copiilor de la casele de copii din sectorul 6, printr-o donatie de saltele si accesorii Dormeo. Aceasta donatie a avut loc joi, 19 martie 2009, la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului sector 6.

Fiecare copil are nevoie de un somn linistit! Somnul este cel mai important factor al unei dezvoltari optime la varste fragede. Exista totusi si copii care nu au posibilitatea de a se odihni corespunzator, intr-un pat confortabil. Acestia iau startul in viata cu stangul, motiv pentru care intreaga viata le poate fi influentata negativ.

Din acest motiv, Studio Moderna vine in intampinarea nevoilor copiilor neprivilegiati printr-o donatie substantiala de saltele si accesorii Dormeo. Cu ajutorul acestor produse Dormeo copii vor avea parte de o crestere sanatoasa printr-un somn linistit asa cum recomanda medicul.

Studio Moderna este cea mai cunoscuta companie de marketing direct din Europa Centrala si de Est, prezenta in 19 de tari, printre care si Romania. Compania beneficiaza de peste 12 ani de experienta in relatiile cu clientii , avand peste 3000 de agenti de relatii cu clientii, foarte bine instruiti si cu experienta in 18 limbi.
O companie cu verticalitate, cunoscuta de 600 de milioane de oameni de-a lungul Europei Centrale si de Est.

Varietatea şi notorietatea produselor comercializate constituie de asemenea un atu, lăsând potenţialilor clienţi posibilitatea de procurare, cu un efort minim, a produselor pe care le văd zilnic promovate pe 34 canale de televiziune din Romania.

Puteti vedea mai multe detalii despre produsele Dormeo pe www.dormeo.com sau aflati mai multe informatii despre Studio Moderna la nr de tel: 021 407 57 07.

Despre Studio Moderna

Dormeo este brand al Studio Moderna, cea mai puternica companie de marketing direct din Europa Centrala si de Est.
Stefana Lazaroiu

Project ManagerStudio Moderna Romania
Bd. Iuliu Maniu, Nr.7

Corp A, Etaj 4, Sector 6

Bucuresti, Romania
Tel: +4 021-407 57 07
Mobil: +40 730 003 066
Fax: +4 021-407 57 98
nicolae.dragoi@studio-moderna.com