Castiga 3 nopti romantice la Paris cu Make me Happy

Pantelimon - 31 ianuarie 2011

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Participa intre 1 - 7 februarie 2011 la concursul nostru si Make me Happy te premiaza cu 3 nopti la Paris si cate o toaleta sexy pentru fiecare dintre cele trei nopti pentru a sarbatori asa cum trebuie Ziua Indragostitilor

Castiga 3 nopti romantice la Paris cu Make me Happy

Pentru ca Ziua Indragostitilor este o ocazie speciala si romantismul este in floare, Make me Happy organizeaza un concurs ce are ca premiu o excursie de 3 nopti, la Paris, si 3 toalete sexy oferite de sponsorii nostri: Kaiya, DinaShop si BeSensual. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe www.makemehappy.ro si sa iti creezi un cont, asta daca nu ai deja unul, si sa iti convingi 3 prieteni sa isi faca si ei cont la noi. Apoi, trebuie sa iti creezi o lista de cadouri pentru Valentine's Day in care sa adaugi minim trei cadouri de la sponsorii nostri. Concursul incepe pe 1 Februarie 2011 si se va incheia pe 7 Februarie 2011 la ora 24:00. 

Pentru a participa la concurs trebuie sa ai minim 18 ani. Nu uita! Cu Make me Happy primesti exact ce-ti doresti, de fiecare data!

Despre Studio Twelve S.R.L.

De ce makemehappy? Pentru ca toata lumea este fericita aici!
Poti sa iti creezi liste cu cadouri pentru diferite ocazii, iar prietenii pot sa isi rezerve cadoul in lista ta si sa fie siguri ca primesti ceva de care te bucuri; poti sa cauti in listele prietenilor pentru a afla la randu-ti ce isi doresc; poti sa creezi liste publice sau private, astfel incat sa decizi singur caror prieteni le arati lista dorintelor tale; poti sa iti organizezi lista in functie de prioritati.

Unde ramane surpriza? Niciodata nu vei sti care prieten a rezervat un anumit cadou, doar vei sti ca cineva ti l-a “promis”. Si mai ales, vei evita surprizele neplacute!

Nu ne ramane decat sa iti dorim ca toate dorintele din lista ta sa devina cadouri in cel mai scurt timp.