Make me Happy si Vision Club au organizat un party incendiar la mare

Pantelimon - 4 aprilie 2011

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Vineri seara, chiar de 1 aprilie, Make me Happy nu s-a tinut de pacaleli, ci a organizat o petrecere plina de surprize la Club Vision by Sejho, din Olimp.

Make me Happy si Vision Club au organizat un party incendiar la mare

Spiridusii nostri au impartit cadouri celor aflati la eveniment. Printre bunatatile Make me Happy s-au numarat simpaticele tricouri inscriptionate, stickerele care amintesc de baloanele Make me Happy si alte surprize dedicate exclusiv celor care ni s-au alaturat la eveniment.

Show-ul de jonglerii al barmanului de serviciu (va putem spune ca a implicat flacari si miscari spectaculoase) a fost completarea perfecta pentru doua concerte mult asteptate: Maximilian, urmat de Sylvia & Dj Rynno.

Petrecerea a durat pana la orele diminetii, iar Make me Happy are pozele care sa o demonstreze! Va invitam sa accesati contul nostru de Flickr pentru a va convinge: www.flickr.com/makemehappyro.

Despre Studio Twelve S.R.L.

MakeMeHappy este locul unde iti poti face liste de cadouri pentru diferite ocazii, iar prietenii pot sa iti rezerve cadouri din listele tale fiind siguri ca primesti ceva de care te bucuri.

Unde ramane surpriza? Niciodata nu vei sti care prieten a rezervat un anumit cadou, doar vei sti ca cineva ti l-a “promis”. Si mai ales, vei evita surprizele neplacute!

Taguri: clubpetrecerevisionMAREolimpsurprizecadouri.