sturion

Comunicate de presa si evenimente pe tema sturion

 • sturion. VIZITĂ DE RANG ÎNALT LA FERMA DE STURIONI HEDONIA

  sturion

  Bucuresti - 30 august 2016

  Comunicat de HEDONIA CAVIAR SRL

  Ferma Hedonia din localitatea Dichiseni , județul Călărași, a fost în aceste zile gazda unei vizite de înalt rang, după ce o delegație din care au făcut parte Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu , și omologul său din Kuweit , Minis ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: calarasi , kuweit , ministru , hedonia , caviar , sturion , dichiseni , irimescu

 • Vezi toate evenimentele despre sturion

  Vezi toate comunicatele de presa despre sturion

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul sturion.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la sturion. Informatiile despre sturion cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul sturion, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la sturion, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.