STYX NATURCOSMETIC SRL

STYX NATURCOSMETIC SRL


Descrierea companiei STYX NATURCOSMETIC SRL

Romania se regaseste pe harta de distributie a produselor naturale austriece STYX, prin STYX Naturcosmetic SRL. Brand international puternic, cunoscut in peste 40 de tari de pe cinci continente, STYX a cucerit o buna parte din piata cosmeticelor naturale, prin calitatea produselor sale.
Oferta noastra cuprinde in momentul de fata aproximativ 450 de produse pentru ingrijirea pielii, parului, corpului sau pentru aromaterapie.
Toate produsele au la baza exclusiv ingredienti activi din plante si uleiuri din plante presate la rece. Plantele folosite provin din ferme bio in care cultivarea si recoltarea sunt realizate in conditii optime. Prin principiile lor active, uleiurile esentiale intregesc compozitia produselor realizate dupa retete mostenite din generatie in generatie.
Echipamentele si metodele de fabricatie moderne permit o procesare blanda a materiei prime. Prin folosirea tehnologiei de dizolvare sub vid si procesarea la temperaturi sub 45°C, vitaminele, mineralele si principiile active din uleiurile esentiale nu-si pierd calitatile.

Comunicate STYX NATURCOSMETIC SRL (STYX NATURCOSMETIC S.R.L.):

Vezi toate comunicatele companiei STYX NATURCOSMETIC SRL.