subteran    

Comunicate de presa si evenimente pe tema subteran

 • subteran. Antena Poynting Heli pentru subteran

  subteran

  Constanta, Constanta - 3 September 2019

  Comunicat de Amera Networks

  Amera Networks lanseaza o noua gama de antene capabile sa ofere conectivitate dualband WiFi (2.4GHz/5GHz), sau ultrabanda de 1,7 GHz pana la 7,2 GHz pentru WiFi-6 (802.11ax) si conectivitate LTE/ 5G/ WiFi-6, pentru operatiuni in mine si tuneluri. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: radio , wifi , antene , mine , subteran

  Vezi toate comunicatele de presa despre subteran

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul subteran.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la subteran. Informatiile despre subteran cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul subteran, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la subteran, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.