Succes Fashion va invita in Mamaia la Fashion Police

BUCURESTI - 11 august 2008

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Succes Fashion & Events va invita in data de 16 august la Fashion Police, un eveniment inedit, ce are loc in Mamaia, pe Scena Casino, dupa orele 20.30.

Fashion Police este un spectacol concurs care a ajuns anul acesta la a treia editie. Evenimentul vrea sa sprijine tinerii designeri vestimentari pentru a se lansa in acest sector al artelor frumoase, dar in acelasi timp doreste sa promoveze muzica buna si distractia.
Spectacolul din acest an are in centrul atentiei concursul “Succesul tau”, unde designerii autohtoni se intrec in colectii pe tema “Politistul viitorului”.
De referinta in program este colectia Sexy Police, care in acest an este creata de castigatorul din 2007 al concursului “Succesul tau”, Jean Sandulescu.
Fashion Police si-a propus sa vina de fiecare data in fata publicului cu tinere talente pe care sa le promoveze si sa le sprijine in debutul carierei. Initiativa este valabila nu numai la capitolul design vestimentar, ci si in muzica. In aceasta privinta organizatorii au pregatit publicului o noua surpriza: Andreea Stancu, o tanara recent lansata in muzica romaneasca.
In afara de fete frumoase si creatii vestimentare deosebite, cei prezenti la fata locului sunt invitati la o lectie de tango argentinian de catre oaspetii de peste hotare, veniti tocmai din Buenos Aires.
Publicul prezent la Fashion Police va avea parte, in afara unui spectacol de calitate, si de foarte multe premii oferite de catre sponsori.
Seara va fi incheiata in acordurile muzicii de calitate, Essenza & Band oferind un recital live.

Fashion Police este locul in care frumusetea se impleteste cu inspiratia, intr-o demonstratie de sunet si culoare, oferind turistilor de pe litoral o seara deosebita.
Acest eveniment va avea loc multumita Consiliului Judetean – Primaria Municipiului Constanta si TV Neptun, precum si sponsorilor: Ciuc Premium, Betty Ice, Murfatlar vinul, Avon, Veronesse, Platinium, Tx Galaxy Trade Impex si Palm Beach Hotel.

Despre Succes Fashion & Events

Succes Fashion & Events este o firma cu experienta in domeniul comunicarii si organizarii de evenimente speciale. In cei 6 ani de activitate, compania si-a castigat notorietatea pe piata datorita serviciilor de calitate oferite. Idealul firmei este de a acoperi necesitatile clientilor in materie de PR, strategie de imagine si organizare de evenimente.
Mihaela Brincoveanu
Director PR Succes Fashion & Events
0754/09.89.85

mihaelabrincoveanu@succesfashion.ro