4 motive sa achizitionezi apartament nou in sectorul 4

BUCURESTI - 20 februarie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Media / Publicitate

Multe persoane isi doresc, la un moment dat, sa aiba propria locuinta. O astfel de investitie trebuie sa ofere siguranta,sa fie spatioasa, decorata placut, confortabila si bine compartimentata. Din păcate, multe apartamente din Bucuresti, mai ales cele construite in urma cu 30-40 de ani, au probleme in ceea ce priveste compartimentarea si sunt foarte periculoase in cadrul unui seism.

apartamentele noi din sectorul 4

apartamentele noi din sectorul 4

Din fericire, cei care aleg sa isi cumpere un apartament nou se  pot bucura de toate beneficiile cautate, fără a investi sume impresionante de bani.

In prezent, mulți dintre viitorii proprietari isi indreapta atentia catre apartamentele noi din sectorul 4, datorita faptului ca este o zona in plina dezvoltare, orientata catre imbunatatirea calitatii vieții. Majoritatea apartamentelor din ansamblurile noi ale sectorului 4 ( Le poti gasi pe www.sudrezidential.ro), ofera urmatoarele avantaje:

1. Spatiu generos

Principalul avantaj al apartamentelor noi este ca sunt concepute ca fiind mult mai spatioase si cu o compartimentare cat mai eficienta. De regula, balcoanele sunt mult mai mari, punand la dispozitia tuturor un spatiu recreativ. In prezent, balconul nu mai este folosit ca spatiu de depozitare, cum era pe vremuri. Acum exista multe persoane care ori isi creeaza un spatiu recreativ, ori de munca, amplansandu-si biroul intr-unul dintre locurile disponibile, datorita luminii naturale abundente.

2. Finisaje calitative

Contrar parerilor, finisajele folosite in prezent sunt calitative, pentru ca trebuie sa corespunda cu standardele Uniunii Europene. Astfel, cei care se muta intr-un apartament nou se pot simti in siguranta in intregime. De cele mai multe ori, centrala este deja instalata, baia beneficiaza de incalzire in pardoseala, placile ceramice sunt alese cu atentie pentru a fi usor de intretinut si parchetul laminat este de o calitate ridicata.

3. Rezistenta crescuta la cutremure

Structura blocurilor noi are ca scop rezistenta ireprosabila a cladirilor in fata unui cutremur devastator. In ciuda faptului ca toata lumea lauda rezistenta blocurilor vechi in fata unor posibile cutremure, este important de mentionat faptul ca structura celor vechi este deja afectata de timp sau chiar de evenimentele devastatoare anterioare. Cel putin din acest punct de vedere, apartamentele noi se dovedesc a fi mult mai rezistente.

4. Loc de parcare asigurat

Dezvoltatorii de imobile sunt obligati de lege sa puna la dispozitia fiecarei locuinte de pana in 100 mp un loc de parcare, iar pentru locuintele care depasesc aceasta suprafata, minimum 2. De asemenea, trebuie sa ramana si cateva locuri de parcare libere pentru vizitatori.

Astfel, achizitionarea unui apartament nou vine la pachet cu o multime de beneficii care ajuta semnificativ la imbunatatirea calitatii vietii tuturor locuitorilor, dar si la siguranta acestora.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sudrezidential/4-motive-sa-achizitionezi-apartament-nou-in-sectorul-41