Sugestie

Definitie Sugestie

Mijloc de a influenta pe cineva fara a recurge la convingere, determinand persoana respectiva sa accepte idei, pareri, hotarari etc. Persoana sugestionata se numeste sucub iar cea care o determina se numeste incub. Sugestia se poate face in stare de veghe sau hipnotica. In dreptul civil, folosirea de mijloace viclene in scopul de a dezavua afectiunea dispunatorului fata de rudele sale sau fata de cel caruia intentiona sa-i faca o liberalitate si a-l determina astfel sa dispuna in favoarea altei persoane decat cea avuta initial in vedere.Faptele savarsite sub influenta sugestiei pot atrage raspunderea penala.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Sugestie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Sugestie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Sugestie. Definitiile termenilor despre Sugestie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Sugestie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Sugestie.