Ai lenjerii de pat Craciun pentru toata familia!

BUCURESTI - 20 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

„Ho-ho-ho!”. Acestea sunt cele mai asteptate expresii care urmeaza sa fie rostite pe buzele multora dintre noi, dar nici cei mici nu se lasa mai prejos. Sarbatorile sunt mai aproape decat te astepti, asa ca de ce sa nu iti decorezi dormitorul cu niste lenjerii de pat Craciun .

lenjerii de pat craciun

lenjerii de pat craciun

„Ho-ho-ho!”. Acestea sunt cele mai asteptate expresii care urmeaza sa fie rostite pe buzele multora dintre noi, dar nici cei mici nu se lasa mai prejos. Sarbatorile sunt mai aproape decat te astepti, asa ca de ce sa nu iti decorezi dormitorul cu niste lenjerii de pat Craciun.

Cadoul ideal din acest an sunt aceste lenjerii de pat Craciun!

Daca vrei sa ii surprinzi pe cei dragi, atunci ar trebui sa arunci si tu privire peste gama de lenjerii Craciun e la Patone. Modelele sunt inspirate din cele mai clasice tablouri specifice sarbatorilor de iarna. Vei gasi modele unice cu cele mai spendide lenjerii de pat Mos Craciun in culori clasice.Albastrul, rosul si albul sunt culorile specifice ale acestor lenjerii de pat Craciun. Alaturi de aceste nuante, ii vei gasi imprimati alaturi de Mos Craciu, si pe Rudolf si ceilalti reni. Aceste asternuturi anima perfect Craciunul si le poti face cea mai mare si frumoasa surpriza copiilor in Ajun. Acestea pot reprezenta si un cadou ideal in cazul in care vrei sa surprinzi pe cineva drag si nu stii cum.

Cauta cele mai frumoase modele cu Mos Craciun care lumineaza in intuneric

Noua gama de la Patone cuprinde lenjerii de pat Craciun Fosforescente care iti vor lumina atat camera, cat si sufletul. Acestea sunt de sezon, confectionate din finet, un material gros si rezistent. Cunoscatorii stiu deja ca incepand cu luna octombrie incepe sezonul lenjeriilor de pat confectionate din materale mai groase care pot face fata temperaturile scazute.

Aceste lenejrii de pat Craciun care lumineaza si in intuneric trebuie lasate aproximativ 8 ore la lumina naturala inainte de a fi utiizate pentru prima data. Desigur, treptat acestea trebuie sa se incarce cu lumina pentru a putea functiona fara probleme.

Gama din care poti sa alegi mdoele de lenjerii Mos Craciun este una foarte extinsa. Deci trebuie sa fii atent la anumite detalii cand vrei sa cumperi aceste produse. Spre exemplu, textura pe care o au materialele este foarte importanta pentru calitatea somnului tau, dar noroc ca acestea sunt facute din finet.

Textura iti influenteaza somnul foarte mult

Astfel ca trebuie sa fii atent la toate nevoile tale. Unele lenjerii au textura mai dura, pe cand altele au o textura mai moale si pufoasa.

Materialul este si el un factor important pentru calitatea lenjeriei. Iar dimensiunile pe care le au seturile de lenjerii de pat joaca si ele un rol foarte important.