Analize ginecologice de inalta calitate in Bucuresti!

BUCURESTI - 29 martie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Cand vine vorba de analize ginecologice , frecventa examenelor de rutina este importanta atunci cand raportam despre starea de sanatate a femeii pentru cancer de col uterin sau alte afectiuni care pot duce la infertilitate. In acest sens, diagnosticarea lor precoce poate face o mare diferenta.

Cat de des ar trebui sa faci acest test?

Cand vine vorba de analize ginecologice, frecventa examenelor de rutina este importanta atunci cand raportam despre starea de sanatate a femeii pentru cancer de col uterin sau alte afectiuni care pot duce la infertilitate. In acest sens, diagnosticarea lor precoce poate face o mare diferenta.

De unde frica analize ginecologice?

Desi pentru majoritatea femeilor, un examen ginecologic este un moment mai mult sau mai putin jenant in care stima de sine a pacientului poate scadea la cote alarmante. Acest tip de sondaj trebuie efectuat la intervale stricte.

Exista si cazuri in care pacientii se tem sa nu stie ca au o boala intratabila sau chiar netratabila, evita specialistii si se supun unei serii de analize ginecologice in timpul consultatiei.

Pe masura ce simptomele se dezvolta, nevoia devine mai urgenta, iar astfel de investigatii devin din ce in ce mai necesare. Acest lucru este amplificat atunci cand simptomele agravate sunt chiar asociate cu alte forme de prezentare.

Cat de des ar trebui sa faci analize ginecologice?

De obicei, nu exista o data anume la care pot fi efectuate aceste analize ginecologice. Aceasta perioada variaza in functie de metabolismul fiecarei femei. Cu toate acestea, se recomanda programarea unui consult dupa perioada menstruala pentru cele mai definitive rezultate.

Prima consultatie ginecologica este foarte importanta pentru ca doar un specialist iti poate da cele mai bune sfaturi. De obicei, prima consultatie poate avea loc intre 13 si 15 ani. Asadar, de la pubertate, fetele isi pot mentine sanatatea la maxim.

In plus, un lucru foarte important in vederea stabilirii unui nou consult ginecologic este increderea in medicul ginecolog. Odata asigurata increderea, pacientei ii va fi mult mai usor sa revina la cabinetul ginecologic al acestuia in vederea aparitiei viitoarelor probleme.

Dupa aceasta prima etapa, se recomanda efectuarea unor analize ginecologice la un interval de timp pe care pacienta si-l stabileste singura. Astfel, orice femeie care tine la sanatatea corpului ei va lua in considerare acest lucru.

Cu toate acestea, insa, exista si situatii cand realizarea unui astfel de consult este extrem de necesar:

Unul dintre cele mai frecvente simptome in care femeile se prezinta la medicul ginecolog, se datoreaza sangerarilor din afara perioadei de menstruatie, intrucat orice femeie este constienta ca acest lucru nu este absolut deloc normal;

Totodata, un alt semn ingrijorator poate fi aparitia unor leziuni de la nivelul organelor genitale care aduce dupa sine o programare imediata la medicul ginecolog;

De altfel, observarea mirosului neobisnuit al secretiei vaginale va indica ca faptul ca este necesara efectuarea unui control.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/suits-advertising/analize-ginecologice-de-inalta-calitate-in-bucuresti