BCA este un material popular deja pe piata romaneasca

BUCURESTI - 19 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Multi oameni intreaba „BCA sau caramizi”? Mai jos, veti descoperi principalele avantaje ale utilizarii BCA pentru a lua cea mai buna decizie cu privire la utilizarea materialelor utilizate pentru realizarea cladirii.

BCA

BCA

Vezi mai multe despre BCA

Multi oameni intreaba „BCA sau caramizi”? Mai jos, veti descoperi principalele avantaje ale utilizarii BCA pentru a lua cea mai buna decizie cu privire la utilizarea materialelor utilizate pentru realizarea cladirii.

Acest material este un material termoizolant. Atunci cand este utilizat in zidarie, materialul poate asigura pierderi foarte mici de caldura si nu este nevoie sa utilizati alte materiale de izolare pentru a imbunatati eficienta. In plus, golurile gasite in blocul BCA asigura o rezistenta foarte buna la transferul de caldura, reducand astfel costurile de caldura cu 80%. Structura de zidarie realizata din acest material va „respira” datorita porilor din blocul BCA, eliminand astfel complet problemele legate de umiditate si condens.

Ce avantaje are acest material

Domeniul principal de utilizare a acestui material este domeniul constructiilor, deoarece este foarte usor si poate fi utilizat pentru a spori structura de rezistenta a cladirilor. In plus, BCA pe care il gasiti in online la Marola are, de asemenea, izolatie termica si efect anti-mucegai, deci poate fi utilizat pentru izolarea termica a cladirilor. Gasesti gama aici: https://marola.ro/142-bca

Expertii in constructii spun ca BCA este singurul material utilizat in constructii, are multe calitati de materiale de constructie, deci poate fi utilizat in multe situatii. Ca exemplu al descrierii de mai sus: acest material este la fel de usor de prelucrat ca lemnul, este rezistent la foc precum caramida si are multe proprietati ecologice, cum ar fi silicatul de calciu.

    Izolare termica si fonica foarte eficienta;Usor de manuitRezistenta ridicata la foc, are si efect mecanic;Rezistenta buna la inghet-dezghet;Materiale de constructie ecologice si reciclabile.

Exista dezavantaje?

Desi BCA are multe avantaje, are si unele dezavantaje, cum ar fi:

    Trebuie manipulat cu atentie pentru a evita deteriorarea;Deoarece sunt foarte fragile, au nevoie de suruburi mai lungi sau mai subtiri;Evitati sa-l utilizati in zilele ploioase, deoarece trebuie pastrat uscat.

Intra si tu online pe marola.ro sa vezi gama completa!