Bucura-te de protectie sporita cu seturile de cuverturi de pat matlasate de la Patone!

BUCURESTI - 5 august 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Seturile de cuverturi de pat matlasate ofera protectie instanta impotriva prafului, a acarienilor si a virusurilor, oferind un design modern si frumos in acelasi timp.

cuverturi de pat matlasate

cuverturi de pat matlasate

Am putea spune ca sunt determinati sa apreciem mai mult partea estetica cand vine vorba despre amenajarea unui dormitor. Totusi, uitam faptul ca mai importanta decat partea estetica este protejarea asternuturilor in fata bacteriilor si a virusuilor.

 

De ce sa optezi pentru niste cuverturi de pat matlasate?

La prima vedere, intr-un dormitor, conteaza extrem de mult modul in care patul este amenajat si daca esti ordonat si organizat. Avand in vedere ca patul este principalul aspect din interiorul unei incaperi, amplasarea unor cuverturi de pat matlasate pe acesta va schimba total designul din incapere. Acestea ofera calitatea si siguranta in fiecare noapte datorita materialului din compozitie, astfel ca bumbacul 100% natural din fibre atent prelucrate le confera un raport calitate – pret exceptional.

Daca din punct de vedere tehnic, acestea sunt atat de apreciate de un numar tot mai mare de consumatori datorita caracteristicilor sale, vom detalia si modul in care le poti intretine pentru a te bucura de calitatea lor pentru o perioada indelungata de timp. Astfel, avand in vedere ca seturile de cuverturi de pat matlasate de la Patone sunt confectionate la Pucioasa, in Romania, la una dintre cele mai renumite fabrici de textile, vei avea asigurata calitatea 100% romaneasca.

Cum se ingrijesc corect produsele textile?

Avand in vedere ca rolul unor cuverturi de pat matlasate este de a proteja lenjeria de pe pat impotriva acarienilor si a virusurilor care patrund in interiorul tesaturii, acestea trebuie la randul lor sa fie atent ingrijite si corect igienizate. Astfel, trebuie respectate indicatiile date de pe eticheta acestora date de la furnizor. Pe langa acestea, echipa Patone ti-a mai pregatit cateva sfaturi care sa iti fie de folos:

Temperatura la care trebuie sa fie bagate seturile nu trebuie sa depaseasca 40-60 de grade pentru a nu exista riscul de a se deteriora tesatura din interior;

Pentru a redecora mereu dormitorul, poti sa optezi pentru 2 modele din toata gama disponibila pe site;

Evitati folosirea clorului pentru ca ii va afecta in mod direct culoarea, dar si calitatea materialului;

In cazul in care doresti sa le calci, recomandarea noastar este sa acorzi atentie sporita sau sa le duci la o curatatorie unde vor fi calcate profesional.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/suits-advertising/bucura-te-de-protectie-sporita-cu-seturile-de-cuverturi-de-pat-matlasate-de-la-patone