Care este modul corect de ingrijire a unor lenjerii de pat?

BUCURESTI - 2 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Atunci cand vorbim despre lenjerii de pat de calitate, nu avem cum sa excludem gama de lux care poate fi fabricata din bambus, in, lana si diverse alte tipuri de bumbac (egiptean, satinat, dublu satinat sau organic).

lenjerii de pat

lenjerii de pat

Atat pentru noptile calduroase cat si pentru noptile racaroase de vara, aceste lenjerii de pat sunt exact ce iti trebuie.Dar fii fara grija, un set de astfel de asternuturi pentru dormitor nu este deloc scump, dar ofera o calitate superioara altora care exista pe piata.

Cum trebuie spalat corect un set de lenjerii de pat?

Inainte de a spala aceste lenjerii de pat, pregatiti-le cu grija. Daca dispun de nasturi, inchideti-i, iar daca au model, intoarceti-le pe dos. Rulati-le in forma de ghem si bagati-le in masina. Nu aglomerati foarte tare masina si folositi un program care ofera o spalare delicata;Expertii in curatenie recomanda sa va spalatia niste lenjerii de pat la fiecare doua saptamani, dar pana la urma aceasta ramane o preferinta personala;Cateodata apar pe suprafata lenjeriei, mici pete de grasime, acestea pot aparea de la cremele sau lotiunile folosite inainte de culcare. Trebuie sa va ingrijiti de ele inainte de a pune lenjeria la spalat. Nu este un process greu, trebuie doar sa udati si sa sapuniti usor zona patata inainte de a baga toata lenjeria la spalat.

Incercati sa nu spalati setul de astfel de asternuturi pentru dormitor cu alte haine deoarece poate exista riscul ca aceasta sa nu fie curatata complet;Folositi mai putin detergent decat se recomanda de obicei. Prea mult detergent poate grabi procesul de slabire a tesaturii;Dupa ce procesul de spalare a incetat, scoateti imediat setul de lenjerii de pat, scuturati-o si intindeti-o cat de mult si bine posibil. In mod ideal, aceasta operatiune ar trebui facuta de catre doua personae. Daca va poate oferi cineva o mana de ajutor, scuturati lenjeria cu putere, acest fapt va determina un rezultat fara prea multe cute;Daca sunteti fanul unei lenjerii moi, asemanatoare cu cele din camerele de hotel, calcati lenjeria. Daca nu aveti timp si energia necesara, puteti incerca sa calcati doar fetele de perna.

Cum trebuie depozitate aceste asternuturi pentru dormitor?In principiu, daca asigurati o buna depozitare a unei lenjerii de pat, atunci veti dispune de longevitatea acesteia pentru o perioada lunga de timp.Nu depozitati lenjeria din firba naturala in plastic. Aceasta forma de depozitare poate duce la aparita petelor galbene. Deoarece tasatura naturala trebuie sa respire.