Cauti o clinica orl din Bucuresti unde sa iti faci investigatii?

BUCURESTI - 28 octombrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Printre cele mai comune simptome care aduc pacientii intr-o clinica orl din Bucuresti cuprind mai multe afectiuni, printre care se numara si tusea, otitele, sinuzita, faringitele sau chiar si amigdalitele.

clinica orl bucuresti

clinica orl bucuresti

Cauti o clinica orl din Bucuresti cu medici specialisti?

O clinica orl din Bucuresti profesionala si cu o experienta vasta in domeniul medical se ocupa cu studiul si diagnosticarea anumitor organe si boli din organizmul uman. Aceasta se incadreaza in ramura denumita orl sau otorinolaringologie si daca ar fi sa definim otorinolaringologia, am putea spune ca este stiinta care se ocupa cu studierea si tratarea, dar mai ales cu prevenitia afectiunilor ce au legatura directa cu nasul, faringele sau cu urechile atat la copii, cat si la adulti.

Care sunt cele mai comune cauze pentru care pacientii merg la o astfel de clinica?

Printre cele mai comune simptome care aduc pacientii intr-o clinica orl din Bucuresti cuprind mai multe afectiuni, printre care se numara si tusea, otitele, sinuzita, faringitele sau chiar si amigdalitele. In plus, cauza pentru care persistenta simptomele mai multe de 7 zile poate sa fie diferita. Astfel, cateva dintre cele mai frecvente simptome identificate la pacienti si care necesita o vizita de urgenta sunt:

-Scurgerile nazale sau congestia nazala ce are o culoare galben-verzuie pe perioade mai mult de cateva zile;

-Scaderea sau pierderea performantelor simtului olfactiv;

-Simtul unor mirosuri neplacute accentuate si neidentificate;

-Probleme cu gatul printre care regasim si raguseala, usturimile sau durerile la inghitire;

-Senzatia de infundat la nivelul urechilor;

-Senzatia unor zgomote;

Cum prevenim o vizita la medicul specialist?

Un stil de viata sanatos si grija atenta la organismul nostru ne va ajuta sa prevenim o vizita neasteptata la medicul specialist. Medicii recomanda sa mancam pe cat de multe si pe cat de des posibil legume si fructe.De asemenea trebuie sa evitam pe cat posibil sa mai bem bauturi carbogazoase, mancarurilor foarte bogate in condimente sau sare, precum si consumul alimentelor extrem de fierbinti sau reci.

Din punct de vedere al stilului de viata, medicii recomanda ca pacientii sa efectueze cat mai mult sport cu putinta sau daca nu, macar plimbari in aer liber frecvente. Exista si contraindicatii cu privire la regimul de viata, de asemenea. Acestea sunt adresate oamenilor care practica inotul si spun ca scufundarile la adancimi mai mari de 3 metri pot afecta auzul prin prisma presiunii exercitate de apa pe timpan.

Ce investigatii se pot efectua in cadrul unei clinici?

Exista mai multe analize ce pot fi efectuata la o clinica precum urmatoarele:

-Un consult general ORL;

-Aspiratia secretiilor auriculare;

-Extractia corpilor straini la nivel nazo-faringian.