Ce rol joaca niste spoturi LED in decorarea unor apartamente?

BUCURESTI - 18 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Un sistem de iluminat cu spoturi led ofera intotdeauna un design placut acolo unde este instalat, dandu-i practic energie si personalitate acelui spatiu. Daca ne dorim ca spatiul pe care alegem sa-l iluminam sa fie eco atunci, trebuie sa alegem pe acestea in detrimentul celor cu halogen. Desi costul unui sistem de iluminat cu LED este un pic mai ridicat, acest cost se va amortiza foarte repede deoarece, spoturile led consuma mai putina energie electrica fata de cele pe halogen, lucru care se va putea observa foarte clar in factura de energie electrica.

spoturi led

spoturi led

Prin ce se diferentiaza aceste spoturi LED de alte sisteme de iluminat?

Niste spoturi LED se detaseaza fata de becurile cu incadescenta din punct de vedere al eficientei luminii cu consum redus, datorita faptului ca aceastea nu au deloc filament. Dupa cum poate ati observat, in ultimii ani atentia fata de mediul inconjurator a crescut foarte mult si probabil ca de aceea si tehnologia cu LED a inceput sa fie cautata de cat mai multa lume;Daca nu stii ce fel iti trebuie pentru aplica ta din casa sau de la birou sau dintr-un showroom, trebuie sa stii ca toate modelele de spoturi cu led de la LED-Concept se potrivesc oriunde si dau si un efect placut din punct de vedere al design-ului;La fel, posibilitatea de orientare al fluxului luminous reprezinta un mare bonus pentru niste astfel de sisteme de iluminat. Datorita dimensiunilor reduse al corpului, singurele solutii de becuri au fost pana nu demult cel incandescente in variante de 35W si 50W. Datorita dezvoltarii tehnologiei pe baza de LED pe SMD5050 acum avem un bec cu LED pentru spoturi la acelasi flux luminos dar cu un consum de 10 ori mai mic;Folosind niste spoturi LEDin apartament veti putea utiliza mult mai multe variante de alb: alb cald, alb rece sau pur si simplu alb natural. Si toate acestea doar la 4W.

Ce sisteme de iluminat sa folosesti in functie de apartament?

Niste spoturi LED se pot monta direct pe perete, incastrate in perete sau chiar pe suprafata acestuia. Puteti folosi sisteme de iluminat reglabile pentru a indrepta lumina acolo unde ai nevoie. Folosirea acestora in tavan este o solutie de design interior extrem de utila. Sistemul de iluminarea este un element foarte important pentru designul interior al locuintei si este necesar sa-l ganditi inainte sa cumparati mobila, deoarece pentru a monta spoturi led trebuie trase fire prin anumite zone si apoi va puteti ocupa de designul final al locuintei.