Ce sanse ai sa avansezi in cariera daca urmezi un curs DPO?

BUCURESTI - 1 octombrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Cursuri

Acest curs DPO de formare cuprinde tot tacamul de informatii pe care trebuie sa il stie un responsabil cu protectia datelor cu caracter personal.

curs DPO

curs DPO

Afla tot ce trebuie sa cunosti despre un curs DPO

In primul rand, daca vrei sa urmezi un astfel de curs DPO si nu stii unde, iti recomandam sa intri pe site-ul celor de la Professionals Business Knowledge Society: https://training-professionals.ro/curs-responsabil-dpo/ si sa prinzi un loc intr-una dintre cele 5 grupe conceptute pana lla sfarsitul anului 2019.

Acest curs DPO cuprinde tot tacamul pe care trebuie sa il stie un responsabil cu protectia datelor cu caracter personal. In plus, acest program este acrediat de ANC, deci nu iti face probleme in cazul recunoasterii diplomei, caci aceasta este recunoascuta.

Care este desfasurarea cursului?

 

Un curs DPO acreditat de Agentia Nationala pentru Calificari va dura aproximativ o luna, in urma caruia, dupa promovarea examenului final, diploma va fi eliberata in aproximativ o saptamana de la data examinarii. In acest program sunt incluse urmatoarele: certificat de absolvire ANC si supliment conform cod COR 242 231, materiale de curs, coffe-breaks si lunch.

Durata totala a acestui curs DPO este de 180 de ore (teorie + practica), din care 5 zile vor fi in sala de curs, in perioada mentionata, conform standardului ocupational cod COR 242231.

Care sunt cele mai importante aspecte abordate?

Tematica acestui curs DPO de formare profesionala este bazata pe principalele schimbari ale regulamentului 679 care releva aspecte importante despre protectia datelor cu caracter personal. Lectorii acreditati sunt traineri cu experienta in domeniu, pregatiti si documentati din toate domeniile de pe piata muncii, in special in domeniul protectiei datelor, financiar, contabil si IT. Acestea dispun de servcii complete de consultanta si desigur, cursuri de formare precum acest curs DPO.

Astfel, temele abordate sunt complete, dar in acelasi timp, complexe. Cursul pune accentul pe cele mai actuale si importante aspecte legale de prelucrarea de date cu caracter personal, modalitatile de implementare G.D.P.R., aspecte practice ce tin de securitatea activitatilor de prelucrare a datelor.

Alte subiecte specifice sunt aspectele particulare cu privire la prelucrarea datelor speciale, prelucrarea datelor personale in temeiul consimtamantului persoanei vizate, politici si instrumente ce pot fi aplicate in vederea monitorizarii modului in care organizatia respecta prevederile legislatiei privind protectia datelor cu caracter personal, dar si conceptul de securitate a prelucrarii datelor cu caracter personal. Incalcarea securitatii datelor personale.

Asadar, cum am mentionat mai sus, acest curs DPO este unul complex, cu un grad ridicat de dificultate, dar care va asigura un viitor stralucit in viata dvs. profesionala. Dupa promovarea examenului, persoana candidata va fi certificata de Guvernarea IT timp de doi ani cu posibilitatea de a-si reinnoi ulterior certificarea.

Taguri: curs dpo